Bugreports (2 Viewers)

Testing and bugreporting of the latest MediaPortal 1 STABLE release takes place here. (Do not post bugs from alpha, beta or RC versions here)
None
  • Sticky
Fix works for me - Error on install and message asking for disc on MP run otherwise disc menu appears now. However my Audio is delayed for some reason.
Fix works for me - Error on install and message asking for disc on MP run otherwise disc menu appears now. However my Audio is...
Description: Blu-ray disc playback does not work. Steps to Reproduce: When you try to play any Blu-ray disc, a similar message...
Replies
15
Views
1K
  • Sticky
Just possible I think, unfortunately there is no time stamp on the detection of the Trojan but Defender was updated at 15:41 on the 13th, so before I did the first post but maybe after the problem.:unsure:
Just possible I think, unfortunately there is no time stamp on the detection of the Trojan but Defender was updated at 15:41 on the...
Only post bugs you found in MediaPortal 1.2x+ Installations in this forum! Make sure that you create a useful bugreport which...
Replies
5
Views
3K
For me not ;) -- Tapatalk | WBR, ajs
For me not ;) -- Tapatalk | WBR, ajs
Description: After a resume from sleep the Radio Time plugin will no longer play any radio stations and gives the error shown in...
Replies
10
Views
757
I dont know... -- Tapatalk | WBR, ajs
I dont know... -- Tapatalk | WBR, ajs
Before you create this bug report: Make sure that your system (windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
5
Views
437
interesting...i use DRR in MP + Win 7, though i must admit i haven't watch much content lately using DRR. Might explain why i seen it more rarely than OP... i'll try some more testing using DRR, i usually switch between 50Hz p, for 25fps (dvb-t FTA ) content to 23.976 Hz for 23.976fps content, then back to 50Hz...
interesting...i use DRR in MP + Win 7, though i must admit i haven't watch much content lately using DRR. Might explain why i seen...
I fully realize that this is probably not the correct place, or a correct bugreport, but since a while (maybe a month?) I have some...
Replies
46
Views
2K
Thanks - I tried already both, controlling master and wave volume - same behavior.
Thanks - I tried already both, controlling master and wave volume - same behavior.
Hi, I've recently upgraded from MediaPortal 1.9 to 1.24. Since then I have some strange volume control behavior. I have a...
Replies
2
Views
278
When resizing the mediaportal window the contents jump around. This doesn't reset when working through the screens (TV, Recorded Tv, Playback) Even running under WatchDog for logfiles didn't solve it. Windows 10 Pro 2004 AMD Ryzen 7 1800X 32 GB Nvidia GTX 1070 (Driver version 446.14 Released 05/27/2020)
When resizing the mediaportal window the contents jump around. This doesn't reset when working through the screens (TV, Recorded...
When resizing the mediaportal window the contents jump around. This doesn't reset when working through the screens (TV, Recorded...
Replies
0
Views
230
They will not be, they are simply written to the log file ... :)
They will not be, they are simply written to the log file ... :)
Describe the Problem you encounter as detailed as possible! "It does not work" won't help the team to understand the problem...
Replies
24
Views
1K
found the cause of high cpu utilization in interrupts, after resuming from ACPI S3 sleep state, to be the WOL be enabled on Realtek ethernet adapter. i updated the Realtek drivers to latest but made no change, have disabled WOL, and issue now resolved....
found the cause of high cpu utilization in interrupts, after resuming from ACPI S3 sleep state, to be the WOL be enabled on Realtek...
Hello MP team, I've been using MP since 1.21. I recently updated my Windows 7 system to MP final 1.24, and am experiencing a new...
Replies
4
Views
885
Indeed - problems are solved with the new/alternative MediaInfo Wrapper. Thank you.
Indeed - problems are solved with the new/alternative MediaInfo Wrapper. Thank you.
MediaPortal Version: 1.23 Description On my system (Haswell, iGPU HD4400) MP1 media inspection returns thousands of frames instead...
Replies
4
Views
302
In KnownExtensions.xml i found URL for LAV Filters - http://www.team-mediaportal.com/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=162&cf_id=24 - its URL return 0.74.1.0 ... Hmmm, i dont know why MPE Manager download wrong package by this URL ...
In KnownExtensions.xml i found URL for LAV Filters -...
MediaPortal Version: 1.23 Description MPE Manager correctly recognizes LAV 0.74.1 as the latest version, but seems unable to...
Replies
2
Views
567
yes fixed, the TEST4+PR is the branch but if you are something to improve let me know. @Developers please let me know, if change are ok for you ? or if you have comments on it. thanks , and happy new year to all.
yes fixed, the TEST4+PR is the branch but if you are something to improve let me know. @Developers please let me know, if change...
MediaPortal Version: 1.23 Description Title says it all... Jira: [MP1-4977] MatroskaTagInfo uses the wrong casing for tags -...
Replies
27
Views
900
maybe looking on HID stuff, i know than the rework of stephan lenclud, is not easy to manage.
maybe looking on HID stuff, i know than the rework of stephan lenclud, is not easy to manage.
MediaPortal Version: 1.23 Description When I try to skip some uninteresting piece in a dvd, I get a Unable to cast COM object of...
Replies
3
Views
458
Top Bottom