Covert Art Album View

Discussion in 'General Support' started by zorrove, August 23, 2005.

  1. zorrove

    zorrove Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Hi there

    I have a folder.jpg on each music album folder. MP is able to display a cover art for each album in "Shares" view mode. But when i change view mode to "Albums" im not getting any cover art.



    Is this a bug or am i missing something in the MP configuration

    Thanks

    sergio
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. FlipGer
    • Premium Supporter

    FlipGer Retired Team Member

    Joined:
    April 27, 2004
    Messages:
    2,658
    Likes Received:
    115
    Location:
    Leipzig, Germany
    Ratings:
    +115 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi,

    i already reported this as bug. But i do not know if it is recognized by someone of the team...

    You can get albumart in album view if you make a lookup by hitting F3 on the album. But then you get the art of the lookup page, not your own. The reason for that is, that MP uses different database tables at this point.

    Flip.
     
  4. PeterPan

    PeterPan Portal Member

    Joined:
    May 22, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Based on the new devision of work laid out on the home page ... who would we ask to work on this as it is quite a pain???
     
  5. patrick

    patrick Portal Pro

    Joined:
    April 20, 2005
    Messages:
    608
    Likes Received:
    45
    Location:
    Southeast
    Ratings:
    +45 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
  6. Acteo

    Acteo Portal Pro

    Joined:
    August 15, 2005
    Messages:
    203
    Likes Received:
    10
    Location:
    Echiré, France
    Ratings:
    +14 / 0
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi,

    I solved the problem renaming files in Mediaportal > Thumbs > Music > Album : "album.jpg" changed in "artist-album.jpg". It is manual but it works. Maybe it can help, but how to say it to developpers ?
    I hope this bug will be solved in next release :cry: .
    What can we do to make this bug fixed ? it has been in mantis for a while !
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!