[confirm] - Cue playback breaks after stopping playback

Discussion in 'MP 1.3.0 Beta & RC' started by Sjakko, December 30, 2012.

  1. Sjakko

    Sjakko Portal Member

    Joined:
    January 2, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hi, I think I found a bug in cue playback in the Music section.



    Reproduction:
    1. In MediaPortal go to Music.
    2. Navigate to an album in CUE+WAV format.
    3. Play a song from this cue. No problem here.
    4. Press Stop.
    5. Play the same song or another song from this cue. You'll notice that this song won't play! You have to play a song from outside this cue before this cue can be played again.

    I haven't seen problems like this with albums without a cue file.

    Thanks!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!