[solved] custom .xml-file is not imported into movingpictures.details.xml (1 Viewer)

bta489

Portal Pro
March 17, 2013
127
64
Germany Germany
Country flag
Hi,
I'm working on a skin modification for MovPic. I already made all the layout-changes that I wanted to do, but I'm having trouble adding ClearArt. For simplification in case of any changes I created a custom "include.ClearArt.xml"-file in which I assigned all the paths to custom Skin-Properties (using <define>). I used this successfully in several other mods, but MovPic won't import the file. I got it to work for now by adding the <define>-fields directly into the file, but I want to use my .xml for that.

I read in the wiki that it is not possible to import xml-files inside of a file that is itself imported somewhere, so I think that may be the problem here. I searched all files for "<import>movingpictures.details.xml</import>" though, but there was no match. I'm not familiar with the various files MovPic uses, so does anyone know if this might be the case here? Or any other suggestion why this won't work or how to fix it?
 

wizard123

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 24, 2012
    2,541
    2,615
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Imports are best placed in movingpictures.xml

    <import>movingpictures.details.xml</import> is also in that xml file. Just add your import to the end of the default imports inside movingpictures.xml
     

    bta489

    Portal Pro
    March 17, 2013
    127
    64
    Germany Germany
    Country flag
    Thank you very much! That did the trick.
    I should have searched only for the filename without the <import>-tags. I might have found it myself :rolleyes:. Next time I'll run brain.exe first;)

    Anyway, thanks for the quick rescue. (y)
     

    wizard123

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 24, 2012
    2,541
    2,615
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    No problem glad i could help
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    ajs [solved] Latest Media Handler - Skin settings - Custom latests items number Fanart Handler 27
    SpudR Custom filter for partially watched movies Moving Pictures 5
    C Custom Movie filter Feature Requests 2
    BrownGhost MP-TVSeries, Failed to save xml to cache, and not adding any info to tvseries from tvdb My TVSeries 4
    bribbon [Pending] DVB-C Tuning Parameters: Switzerland.UPC Cablecom [NID 43020] v.7.xml Submit: EPG-Grabbers and tuningdetails 0
    B xml file for perfect player Newcomers Forum 1
    D Large xml database in My Movies Management. I remain unclear on use My Films as bridge to MP2.2 General 9
    Frans Nijhuis Tv/Radio channel Import Export xml and multiple identical channel names Newcomers Forum 0
    R XML TV Fr : Guide des programmes francophone au format XML EPG, le guide des programmes 8
    bigboss97 Does anyone has a SoundGraph imon remote file for MP2 to share? General 0
    J Help with new grabber file. WebEPG 1
    S [solved] No sound - MKV file MediaPortal 1 Talk 2
    G WTV files General 11
    Golf4 TV-Records werden als Audio-Files importiert ? Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    azzuro [fixed] [WIP MP2.3] - Audio files not imported to MP MediaPortal 2 18
    HTPCSourcer Media Accessor is flooding logs with files from attached monitor MediaPortal 2 9
    R [will not fix] [MP2-832] MP2.2.2 subtitles not shown for WTV files Submit: Bug Reports 7
    R [solved] Files moved to new location - Easy way to update database? My TVSeries 7
    R Files moved to different location - Easy way to update database? Moving Pictures 2
    thepahakurki Trakt error: Invalid or missing file Trakt 8
    M Keymapping Which File To Edit General Support 4
    F No data in "File Details" Moving Pictures 2
    R [solved] Moving pictures importer wont add files from a removable drive. Is there a work around ? Moving Pictures 8
    R Directx 9.0 June 2010 does not install on Windows 10 x64, ends up with weird failure / no debug file Installation, configuration support 0
    K How to enable autoplaying of the next video files in the folder MediaPortal 1 Talk 2
    Similar threads

























    Top Bottom