Debugging Cover Art Scraper Script (1 Viewer)

robyf

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • June 20, 2005
    1,076
    278
    52
    Bolzano
    Home Country
    Italy Italy
    Hi

    I want to write a script to retrieve cover arts from mymovies.it (for italian movies).

    I've write a first version but I think there's an error somewhere in the script because when I import it with movingpictures it says there is an error. This is the log:

    18-Jan-2009 00:30:09 Info [ DataSourcePane]: New script specified by user: C:\Users\Roby\Documents\Mediaportal Scripts\Moving Pictures\mymovies.xml
    18-Jan-2009 00:30:09 Error [ ScriptableScraper]: Error parsing scriptable scraper XML file!

    But there is no evidence of what the error can be, even If I enable debug of scraping scripts. How can I debug this problem?

    Thanks
     

    fforde

    Community Plugin Dev
    June 7, 2007
    2,667
    1,702
    42
    Texas
    Home Country
    United States of America United States of America
    Hrmm, I think we need to work on our error messages. It would be much more helpful if it displayed a line number there.

    Can you post your XML file? I could take a look for you.
     

    robyf

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • June 20, 2005
    1,076
    278
    52
    Bolzano
    Home Country
    Italy Italy
    Here it is... At the moment is really rudimental, I don't think it will work either.. I stil have to understand some parts of the language...

    Thanks
     

    Attachments

    • mymovies.xml
      30.6 KB

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom