[Usability] - Deleting tv recordings

Discussion in 'MediaPortal 1.1.0 BETA 1' started by Mikeyy, March 1, 2010.

  1. Mikeyy
    • Premium Supporter

    Mikeyy MP Donator

    Joined:
    January 13, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Croatia Croatia
    MediaPortal Version: 1.1.0 beta
    MediaPortal Skin: BlackGlassSkin 2.2.0
    Windows Version: Win7
    CPU Type: AMD Athlon 3800+ overclocked
    HDD: Seagate 320GB
    Memory: 2GB
    Motherboard: ASUS a8n5x
    Video Card: ATI SAPPHIRE 4670
    Video Card Driver: 9.12
    Sound Card: Creative Audigy 4
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: Terratec 1400 DVB-T
    1. TV Card Type: DVB-T
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: Silverstone 10M
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote: iMON
    TV:
    TV - HTPC Connection: HDMI

    It's actualy not a bug, but it can be a bug. :D
    When you have larger list of recordings and start to delete it with 0 after each and every deletion it jumps back to first listed recording. Wouldn't it be more usefull and intuitive for MP to select first recording after deleted one?

    I know it annoys me like hell having to scroll down again and again to delete next recording.

    Anyway. After 2 months of using MP everyday I started writing down what bugs me in interface. If I'm reporting it in wrong place pls point me to right one.



    Thanks. :)
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Mikeyy
    • Premium Supporter

    Mikeyy MP Donator

    Joined:
    January 13, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Croatia Croatia
    This is bugging me more and more each day.
    Can someone please tell me is it fixed in RC1 since I didn't install it?
    Do I have to report it somewhere else to get response will it be changed or not?

    Thanks.
     
  4. romuz
    • Premium Supporter

    romuz Retired Team Member

    Joined:
    July 26, 2008
    Messages:
    1,045
    Likes Received:
    125
    Location:
    Moskau
    Ratings:
    +126 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
  5. Mikeyy
    • Premium Supporter

    Mikeyy MP Donator

    Joined:
    January 13, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Croatia Croatia
  6. elliottmc
    • Premium Supporter

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Hi,

    With TV recordings, I use the list view by date, and when I delete recordings using the remote (i then delete then yet) I don't see this problem.

    I will try to reproduce with '0' on keyboard.

    However, since RC1 is now out, perhaps you should try updating. I guess the team will only be interested in bugs that are still present in RC1.

    Mark
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!