Embedded cover is ignored if "Artist" field is blank

Discussion in 'Listen Music' started by emphatic, January 28, 2014.

  1. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,587
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,083 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I just re-imported most of my music, and for some reason, I had missing Artist data for some albums. The Album Artist fields however, where there, so I got everything displayed correctly in MediaPortal, but the embedded covers didn't show at all. I added the Artist data, and now the covers show up in MePo.



    I didn't have this issue before MePo 1.6, so is this a bug?
    Emph
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!