[fixed] Empty osd when immediate skip steps in Default skin (1 Viewer)

regeszter

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • October 29, 2005
    5,335
    4,954
    Home Country
    Hungary Hungary
    MP version is 1.3 RC
    Skin version is DefaultWide
    1. Start MP
    2. Start a video
    3. Press UP arrow
    4. The OSD is empty
    If I press left/right arrow only the step value is shown. In the 1.3 alpha, the information was more detailed when I use skip steps (like in the Titan now).
     
    Last edited by a moderator:

    regeszter

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • October 29, 2005
    5,335
    4,954
    Home Country
    Hungary Hungary
    Thx, the fix. It is working here. :)

    I suggest to put this fix to 1.3 final.
     

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    48
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Since this is a skin change (and intended behavior), i'm setting this to No Bug.
     

    tourettes

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 7, 2005
    17,301
    4,800
    Since this is a skin change (and intended behavior), i'm setting this to No Bug.

    If you ask from me it would be a bug - makes impossible to debug Blu-ray and MPAR content with the default skin.
     

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    48
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    If you ask from me it would be a bug - makes impossible to debug Blu-ray and MPAR content with the default skin.
    Well, since the skin change was intended behavior (without going into a deeper discussion if this 'feature' is nice or not), the skin behaves as it should.

    I completely understand your arguments @tourettes but i'm just trying to clear the entire list of (potential) outstanding bugs, and we already had discussion about this change, so....
    @catavolt what are we gonna do with this? Is this gonna be reverted for 1.3? Do you want to leave it as is with the above comments?
     
    Last edited:

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    48
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    TNX Tony!
    That makes it easier, so now this thread is gonna be set to BUG, and will be fixed for 1.3.1

    @Holzi, TNX for the Mantis add! Please set thread to BUG next time when you add it :)
     
    Last edited:

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom