Enabling Notification causes unhandled exception popups

Discussion in '1.0 final and SVN Builds' started by doveman, March 2, 2009.

  1. doveman

    doveman Portal Pro

    Joined:
    February 12, 2008
    Messages:
    2,326
    Likes Received:
    166
    Ratings:
    +182 / 3
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    TV-Server Version: v1.0.0.21813
    MediaPortal Version: v1.0.0.21813
    MediaPortal Skin: PureVision HDX
    Windows Version: XP Pro SP3
    CPU Type: Intel P4 2.8Ghz Northwood (non-HT)
    HDD: 1*500GB and 1*640GB Western Digital SATA
    Memory: 1.5GB DDR
    Motherboard: Gigabyte 8i848-PM
    Video Card: Leadtek FX5600 256MB VIVO
    Video Card Driver: 93.71
    Sound Card: onboard Realtek AC97 (ALC655)
    Sound Card AC3: no AC3
    Sound Card Driver: 5.10.0.6300
    1. TV Card: Hauppauge Nova-T 500
    1. TV Card Type: DVB-T
    1. TV Card Driver: 4.3.25080.0
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: MPC (Gabest)
    MPEG2 Audio Codec: MPC
    h.264 Video Codec: ffdshow
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: Custom
    Cooling: Nexus 120mm Intake Fan, Accelero S2, Mini Ninja
    Power Supply: DELL DA-2 AC->12v DC, mCubed EF28 DC-DC board
    Remote: Nova-T 500
    TV: Sony XBR800 36"
    TV - HTPC Connection: DVI



    If, in MP config, I go to Television -> TV Client -> Notifier and enable Notifications (other 2 boxes on this tab unticked), an unhandled exception error dialog titled .NET FRAMEWORK pops up on starting MP. MP Config also pops up a similar error dialog titled MediaPortal - Configuration if I go to the Plugins tab whilst Notifications is enabled. In both cases, clicking on Continue allows me to carry on without any further problems (that I've noticed).

    I've attached the text from the error dialogs as I wasn't sure that the MP logs would reflect these errors. Do let me know if they would be helpful as well.

    I actually reported this problem with svn 21793 but didn't know what was causing it then. I tried Amabass' improvements with that svn before I noticed this error, but it was still happening after I rolled back to the original svn files, so it's unlikely that it's related to those. https://forum.team-mediaportal.com/general-support-51/error-box-after-starting-mp-55596/
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!