Exception when trying to fetch recording-list with aMPDroid (1 Viewer)

pilehave

Community Skin Designer
  • Premium Supporter
  • April 2, 2008
    2,566
    521
    Hornslet
    Denmark Denmark
    • Thread starter
    • Moderator
    • #1
    Hi

    Trying to access TV-recordings on my TV-Server with MPExtended 0.4.3 installed, from aMPdroid, gives me these errors in the log:

    2012-04-12 23:46:19.0305 [HostThread(4)] DEBUG: Opening MPExtended ServiceHost version 0.4.3 (build 0.4.3.0)
    2012-04-12 23:46:19.1241 [HostThread(4)] DEBUG: Loading service TVAccessService
    2012-04-12 23:46:20.2253 [HostThread(4)] DEBUG: Loading service StreamingService
    2012-04-12 23:46:20.3413 [HostThread(4)] DEBUG: Loading service UserSessionProxyService
    2012-04-12 23:46:20.6804 [HostThread(4)] DEBUG: Opened MPExtended ServiceHost
    2012-04-12 23:47:38.9105 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic
    (<no type>.SyncInvokeGetChannelBasicById => TVAccessService.GetChannelBasicById => WebChannelExtensionMethods.ToWebChannelBasic)
    2012-04-12 23:47:39.5189 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic
    (<no type>.SyncInvokeGetChannelBasicById => TVAccessService.GetChannelBasicById => WebChannelExtensionMethods.ToWebChannelBasic)
    2012-04-12 23:47:39.7841 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic
    (<no type>.SyncInvokeGetChannelBasicById => TVAccessService.GetChannelBasicById => WebChannelExtensionMethods.ToWebChannelBasic)
    2012-04-12 23:47:40.3457 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic
    (<no type>.SyncInvokeGetChannelBasicById => TVAccessService.GetChannelBasicById => WebChannelExtensionMethods.ToWebChannelBasic)
    2012-04-12 23:47:40.5173 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic
    (<no type>.SyncInvokeGetChannelBasicById => TVAccessService.GetChannelBasicById => WebChannelExtensionMethods.ToWebChannelBasic)
    2012-04-12 23:47:40.7825 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic
    (<no type>.SyncInvokeGetChannelBasicById => TVAccessService.GetChannelBasicById => WebChannelExtensionMethods.ToWebChannelBasic)
    2012-04-12 23:47:40.9541 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic
    (<no type>.SyncInvokeGetChannelBasicById => TVAccessService.GetChannelBasicById => WebChannelExtensionMethods.ToWebChannelBasic)
    2012-04-12 23:47:41.3129 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic
    (<no type>.SyncInvokeGetChannelBasicById => TVAccessService.GetChannelBasicById => WebChannelExtensionMethods.ToWebChannelBasic)
    2012-04-12 23:47:41.4845 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic
    (<no type>.SyncInvokeGetChannelBasicById => TVAccessService.GetChannelBasicById => WebChannelExtensionMethods.ToWebChannelBasic)
    2012-04-12 23:47:41.7341 [(13)] WARN: Tried to convert a null Card to WebChannelBasic

    aMPdroid only shows 1 recording, and it looks like one I already deleted some time ago?
    I have +500 recordings.

    All my recordings are on a local drive on the TV-Server.

    I have attached my Service.log from MPExtended.

    Hope to have some help :)
     

    pilehave

    Community Skin Designer
  • Premium Supporter
  • April 2, 2008
    2,566
    521
    Hornslet
    Denmark Denmark
    • Thread starter
    • Moderator
    • #2
    I'm pretty sure it has to do with recordings where the recorded channel has been deleted or updated. The only recording shown is with idChannel=4 in the TV-database, which is a channel that does not exist any more. The new corrosponding channel has idChannel=48.
    When I corrected the id of the recordings that had idChannel=4 and changed them to 48, everything works fine.

    Sorry for the trouble :)
     

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    Same issue as reported here, in aMPdroid specific forum. I can also see that log when listing recordings.

    Hope Oxan will be able to address this problem, as it's quite complicated to fix all recordings channel instead...
     

    Oxan

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 29, 2009
    1,730
    1,124
    Netherlands Netherlands
    I think this is an aMPdroid problem. It seems to abort loading the list (or skip this recording) when it gets a null response because MPExtended can't find the channel. I'm not entirely sure though, if any of you has WebMP installed it'd be helpful if you can check whether the recordings show up there.
     

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    Recordings DO show right on WebMP... so again an aMPdroid issue... You can move this thread there also... :p

    Sorry to bother you.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    CyberSimian Unhandled exception in TV Server TV-Server 0
    doskabouter Exceptions found due to improved logging General Support 11
    ltfearme Exception thrown when SetText in GUI Notification dialog Titan Skin Feedback 3
    R Unhandled Exception Allgemeines Support- und Diskussionsforum 3
    P MP2 TV Server crashes when starting - throws error remoting exception General 2
    rexdog unhandled exception error, and, no sound on first TV channel selected - fine afterwards General 2
    uxDesign Can't play Blu Ray: VideoPlayer9: Exception while creating DShow graph 1.20 2
    Terra [fixed] MP2 Importer Exception of type 'System.OutOfMemoryException' was thrown. 2.2 Archive 38
    T [further infos missing] Unhandled exception 2.2 Archive 5
    D Trying to get mp 1.24 to recognise Schedules Direct. General Support 4
    mrmojo666 beginner: trying to write a plugin, need help to catch event General Development (no feature request here!) 3
    G Newb trying MP2, trouble with guide data General 5
    S TV server -. trying to rescan for a local channel Installation, configuration support 0
    N [solved] When MP2-Client is trying to register credentials, it uses the wrong machine name MediaPortal 2 7
    J Trying out MP 1 again, have some questions and a few log files Newcomers Forum 5
    haaitje Crashes when trying to add lyrics MPTagThat 0
    Top Bottom