falsche Anzeige nach Link und Suchprobleme

Discussion in 'Page- und Forumsfeedback' started by pope5, February 9, 2007.

  1. pope5

    pope5 Portal Member

    Joined:
    February 7, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hallo,

    ich habe Probleme mit dem Board Handling.



    Wenn ich z.B. einen Tread finde in dem ein Link auf einen anderen Tread steht und ich klicke den an, erhalte ich immer die Seite mit all den Gruppen (quasi die Einstiegsseite) gefolgt von einem Eintrag der immer lautet: Installation dvb-s karte (Verfasser ist Bernd).

    und wenn ich etwas suche in Board und klicke in der Zeile Kontrollzentrum Hilfe RSS-Feed... Suchen auf Suchen und gebe den Bregriff ein, kommt ein Fenster, dass gesucht wird. Die angezeigten Treads stimmen aber nicht immer mit dem Suchbegriff überein.

    Kann mir da jemand bitte helfen?

    Pope5
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!