Fehler beim Installieren und Starten vom TV-Server

Discussion in 'Installationsprobleme?' started by JaRaServer, January 15, 2014.

  1. JaRaServer

    JaRaServer New Member

    Joined:
    January 15, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hallo MP Forum,

    auf einem Windows 8 PC den ich nur zum Streamen von Daten benutze, habe ich MP als TV Server installiert.
    In dem PC ist eine Technisat SkyStar 2 Express verbaut. Der PC hat reichlich Reserven.

    Nun zu meinem Problem:

    Als der Installer von MP den TV Server installieren und Starten wollte bekam ich eine Fehlermeldung:
    [​IMG]

    Nachdem ich den PC neugestartet habe und die TV Server Konfiguration starten wollte bekam ich die gleiche Fehlermeldung.

    Kann mir jemand bei meinem Problem bitte weiterhelfen?



    Gruß JaRaServer
     

    Attached Files:

    • Unbenannt.png
      Unbenannt.png
      File size:
      28.2 KB
      Uploaded:
      January 15, 2014
      Views:
      143
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!