[Approved] [solved] Fix Irtrans config bug (1 Viewer)

framug

Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,539
    549
    South of France
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #1
    For MP 1.25 pre+ (follow green rectangle) :

    Launch MP client config and click on remotes... :

    zz1.png

    Go in Irtrans tab and click on test button :

    zz2.png

    After code change, when no Irtrans runing :

    zz3.png

    But when Irtrans is runing :) :

    zz4.png

    I also fixed the Irtrans MP wiki link :

    zz5.png

    Before modification :

    zz6.png

    After modification :

    zz7.png

    I attached the .diff in this post for this change.
     

    Attachments

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,539
    549
    South of France
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #3
    Finally, after installing MP 1.25 pre, I centered text between 2 others and also, prefered green color instead of blue (already for MP wiki link) :

    zz8.png

    Diff is attached.
     

    Attachments

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,539
    549
    South of France
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #5
    I'm waiting for others parts for my new motherboard replacing older dead "main computer" one (dev, etc) but, today I was able to start it under windows.
    Then with GIT, I saw you push the latest change on master, THX for that, it will be integrated in 1.25 final, finally. (y)
    Since this bugfix is ended, can you change the status of this post ? (resolved instead of pending ?).
    I don't have rights for doing it, anymore.
    THX. :)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    framug [solved] Some changes/fix in MP1 configuration client and server Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 14
    W [solved] [FIXED] Survivor season 40 not automatically matching My TVSeries 1
    P [solved] ATSC subtitles not fixed yet? General 2
    framug [Rejected] Fix PowerScheduler plugin for MP2 single seat Submit: Code Patches 9
    M [Pending] Fix for Inconsistent date display in TV Guide Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 1
    doskabouter [Proposal] Merge PR Fix for source directory with spaces MediaPortal 1 15
    CyberSimian Fixes for Amped aMPed 5
    CyberSimian Fixes for Amped skin MediaPortal 1 10
    framug 1.25.0 Modify native Irtrans buttons Remotes 10
    M MediaPortal2 TV Config Error on Install (0x80004005) General 7
    T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
    D [solved] Changed username in Win10, now TV Server config crashes on fresh install Installation, configuration support 1
    A 1.24.0 MP config goes very small and unreadable if called from MP with F2 1.24 Pre Release 0
    badboyxx TV card is listed as unknown in TV-server config General 4
    A FB funktioniert plötzlich nicht mehr korrekt Allgemeines Supportforum 0
    mrbonsen Probleme bei "Preview" in der TV Config TV / Streaming 13
    M Can't run TV config because "target machine actively refused it" General 3
    G Sauvegarder et dupliquer les configs de mp1 et mp2 sur plusieurs pc Support Général 3
    F Config starting, but not showing. Moving Pictures 2
    L config M3u to connect Installation, configuration support 0
    Top Bottom