Fresh Win10 pro install - MP won't start (1 Viewer)

Der_Bub

MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 17, 2008
    830
    60
    Cologne
    Germany Germany
    Country flag
    I made a clean reinstall of Win 10 Pro and MP will not start.

    Watchtdog rejects because MP never wass configured (because configuration does not start, too).

    But I found this in Events:

    Protokollname: Application
    Quelle: .NET Runtime
    Datum: 13.06.2018 21:51:35
    Ereignis-ID: 1026
    Aufgabenkategorie:Keine
    Ebene: Fehler
    Schlüsselwörter:Klassisch
    Benutzer: Nicht zutreffend
    Computer: htpc
    Beschreibung:
    Anwendung: configuration.exe
    Frameworkversion: v4.0.30319
    Beschreibung: Der Prozess wurde aufgrund einer unbehandelten Ausnahme beendet.
    Ausnahmeinformationen: System.NullReferenceException
    bei OSInfo.GenericDescriptionExtension.DescriptionAttr[[OSInfo_OSInfo+ProductType, Utils, Version=1.19.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null]](ProductType)
    bei OSInfo_OSInfo.GetOSProductType()
    bei OSInfo_OSInfo.GetOSDisplayVersion()
    bei MediaPortal.Configuration.Startup..ctor(System.String[])
    bei MediaPortal.Configuration.Startup.Main(System.String[])

    Ereignis-XML:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name=".NET Runtime" />
    <EventID Qualifiers="0">1026</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>0</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2018-06-13T19:51:35.638327300Z" />
    <EventRecordID>1447</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>htpc</Computer>
    <Security />
    </System>
    <EventData>
    <Data>Anwendung: configuration.exe
    Frameworkversion: v4.0.30319
    Beschreibung: Der Prozess wurde aufgrund einer unbehandelten Ausnahme beendet.
    Ausnahmeinformationen: System.NullReferenceException
    bei OSInfo.GenericDescriptionExtension.DescriptionAttr[[OSInfo_OSInfo+ProductType, Utils, Version=1.19.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null]](ProductType)
    bei OSInfo_OSInfo.GetOSProductType()
    bei OSInfo_OSInfo.GetOSDisplayVersion()
    bei MediaPortal.Configuration.Startup..ctor(System.String[])
    bei MediaPortal.Configuration.Startup.Main(System.String[])
    </Data>
    </EventData>
    </Event>
    Any what went wrong and how to heal it? :cry:
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom