Hauppauge dvbs,dvbt card problem (1 Viewer)

felixbbb031

Portal Pro
October 24, 2011
57
1
44
..tu iza čoška
Croatia Croatia
Hi everybody...recently i bought brand new hauppauge hvr 5525 card. after clean install of win10 and media portal for some reason after 10-15 minutes of watching sattelite tv program whole mp freezes and mp become completly unresponsive. sometimes after few minutes live tv starts again but this is no good. i have latest driver on it and there is no problems with scanning dvbt and dvbs program and signal quality is excelent. somebody had same issues and is there any solution for it? thank you :)
 

Attachments

Owlsroost

Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,539
    5,037
    Cambridge
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    There is nothing in the logs you attached that shows any TV being played (nothing in MediaPortal.log, and there is no TsReader.log or evr.log).

    How are you playing TV - is it an MP client on a different PC from the PC which runs TV Server?

    If so, then we need the MP client logs from that PC please.
     

    felixbbb031

    Portal Pro
    October 24, 2011
    57
    1
    44
    ..tu iza čoška
    Croatia Croatia
    hm...thats strange. i am using mp client and server on same pc. i will attach logs from yesterdays event.maybe that helps. and i will try as soon as tv freezes make bug report. thank you. those logs are before,during and after tv stop being responsive.
     

    Attachments

    Owlsroost

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,539
    5,037
    Cambridge
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Have you got the Hauppauge WinTV software installed?

    I would try uninstalling it (you only need the drivers installed for MP) and see if that fixes the problem - it might be conflicting somehow with MP.
     

    felixbbb031

    Portal Pro
    October 24, 2011
    57
    1
    44
    ..tu iza čoška
    Croatia Croatia

    Attachments

    Last edited:

    Owlsroost

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,539
    5,037
    Cambridge
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    I looks like TV Server is having problems writing to disk:

    Code:
    [2019-05-19 10:18:07,059] [84078e0] [238c] - FileWriter: Error writing to file D:\Tv_TimeShiftng\live4-0.ts.tsbuffer4.ts: written 0 of expected 32712 bytes, hr: 0
    ...and the client player is getting read errors:

    Code:
    [2019-05-19 10:21:09,868] [1334B008] [ d1c] - MultiFileReader::Read() - IsFileInvalid() failure
    Is drive D: full or not available sometimes?

    Try using a different disk for timeshifting.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom