[no Bug] Hauppauge remote does not work after upgrade to RC (1 Viewer)

scottheil

Portal Member
May 19, 2009
38
4
Ohio
Home Country
United States of America United States of America
After upgrading from the Beta release my Hauppauge remote no longer works. The MP configuration shows that it is enabled and shows the status as "no problems found" I have verified the blaster portion works still, but no response from any buttons in MP.
 

scottheil

Portal Member
May 19, 2009
38
4
Ohio
Home Country
United States of America United States of America
This is not a bug I found I had a bad connection in the IR receiver plug. Remote works correctly.
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

  • Sticky
Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the next release. We allocate about one month for Pre Release testing. In that time we will only fix bugs, after which comes the final release! Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog...
Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
Replies
0
Views
233
Just for your information: couldn't find the ns*.tmp file...
Just for your information: couldn't find the ns*.tmp file...
Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
Replies
39
Views
2K
  • Sticky
It's very strange, but you can see that it happens. The logic of NSIS is a complete mystery. :)
It's very strange, but you can see that it happens. The logic of NSIS is a complete mystery. :)
We have just released MediaPortal 1.28 Summer Breeze Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5053] - TV framerate is not...
Replies
12
Views
855
Hallo, Since the update to MP1 27 pre, the refresh rate display no longer works correctly. The font is too small and illegible. The display can be reached with "Shift, 1". Andreas
Hallo, Since the update to MP1 27 pre, the refresh rate display no longer works correctly. The font is too small and illegible. The...
Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
Replies
2
Views
906
We have just released MediaPortal 1.27 Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5050] - GUIHome should not be copied next to the mediaportal executable [MP1-5051] - Music Playback fails with ReplayGain enabled and no ReplayGain Information in song [MP1-5053] - TV framerate is not parsed from tsbuffer Since Pre-Release ...
We have just released MediaPortal 1.27 Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5050] - GUIHome should not be copied next to...
We have just released MediaPortal 1.27 Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5050] - GUIHome should not be copied next to...
Replies
0
Views
2K
Top Bottom