Help me! The gui don't appears. (1 Viewer)

tyco74

Portal Member
January 25, 2006
6
0
When Mediaportal starts theGUI don't appears.
I have only a piece of desktop in the window.
I have tried various Skin but it don't works.

Area: Media Portal Program
MediaPortal Version: 0.2.0.0 RC2 (2006-01-25)
MediaPortal Skin: RealMP
Windows Version: Windows XP (SP2)
.NET CLR Version: 2.0.50727
DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c)
Audio Codec: MPEG/AC3/DTS/LPCM Audio Decoder
Video Codec: Mpeg2Dec Filter
CPU Type: AMD Athlon 64 3500+
Memory: 1 GB
Motherboard: A8N-SLI Premium (ASUSTeK Computer INC.)
TV Card Model: Hauppauge WinTv-HVR 1300
TV Card Type: Hardware Hybrid Analogic DVB-T
TV Card Driver: 2.4
Video Card Model: Nvidia Geforce 6600 GT (128 MB)
Video Card Driver: forceware 81.98
Video Card Resolution: 1280x1024
Video Render Type: Overlay
Audio Card Model: Creative Audigy Audio Processor (WDM)
Audio Card Driver: -
Synopsis::

When Mediaportal starts the GUI don't appears.


Log:

error.log

26/01/2006 0.54.01 InitializeDeviceObjects() exception:confused:ystem.BadImageFormatException: non è un'applicazione di Win32 valida. (Exception from HRESULT: 0x800700C1)
at MediaPortal.GUI.Library.GUIFont.ReloadFont()
at MediaPortal.GUI.Library.GUIFontManager.InitializeDeviceObjects()
at MediaPortalApp.InitializeDeviceObjects()
at MediaPortal.D3DApp.InitializeEnvironment()


mediaportal.log

26/01/2006 0.54.00 MediaPortal is starting up
26/01/2006 0.54.00 Set current directory to :D:\Multimedia\MediaPortal
26/01/2006 0.54.00 verify that directx 9 is installed
26/01/2006 0.54.00 verify that windows mediaplayer 9 or 10 is installed
26/01/2006 0.54.00 Windows media player version:10,0,0,3646 installed
26/01/2006 0.54.00 Check if mediaportal is already started
26/01/2006 0.54.00 delete old log\capture.log file...
26/01/2006 0.54.00 Check skin version
26/01/2006 0.54.00 Set registry keys for intervideo/windvd/hauppauge codecs
26/01/2006 0.54.00 Load key mapping from keymap.xml
26/01/2006 0.54.00 Init playlist player
26/01/2006 0.54.00 creating the WINLIRC device
26/01/2006 0.54.00 Initialising WinLirc...
26/01/2006 0.54.00 WinLirc window not found, starting WinLirc
26/01/2006 0.54.00 Winlirc process not found
26/01/2006 0.54.00 done creating the WINLIRC device
26/01/2006 0.54.00 Init players
26/01/2006 0.54.00 initializing DirectX
26/01/2006 0.54.00 MAP: using default mappings for Hauppauge HCW
26/01/2006 0.54.01 Process: MediaPortal
26/01/2006 0.54.01 MAP: using default mappings for DirectInput
26/01/2006 0.54.01 HCW Helper: Starting up
26/01/2006 0.54.01 HCW Helper: Main: Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
26/01/2006 0.54.01 texturemanager:dispose()
26/01/2006 0.54.01 TexturePacker:Dispose()
26/01/2006 0.54.01 Load key mapping from keymap.xml
26/01/2006 0.54.01 load localized strings from:language\English\strings.xml
26/01/2006 0.54.01 Load fonts from skin\RealMP\fonts.xml
26/01/2006 0.54.01 fonts.InitializeDeviceObjects()
26/01/2006 0.54.01 InitializeDeviceObjects() exception:confused:ystem.BadImageFormatException: non è un'applicazione di Win32 valida. (Exception from HRESULT: 0x800700C1)
at MediaPortal.GUI.Library.GUIFont.ReloadFont()
at MediaPortal.GUI.Library.GUIFontManager.InitializeDeviceObjects()
at MediaPortalApp.InitializeDeviceObjects()
at MediaPortal.D3DApp.InitializeEnvironment()
26/01/2006 0.54.01 running...
26/01/2006 0.54.01 Mediaportal.OnStartup()
26/01/2006 0.54.01 opening tvdatabase
26/01/2006 0.54.01 using sqlite 3.2.8
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblversion
26/01/2006 0.54.01 AddTable: channel
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblPrograms
26/01/2006 0.54.01 AddTable: genre
26/01/2006 0.54.01 AddTable: recording
26/01/2006 0.54.01 AddTable: canceledseries
26/01/2006 0.54.01 AddTable: recorded
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblDVBSMapping
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblDVBCMapping
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblATSCMapping
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblDVBTMapping
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblGroups
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblGroupMapping
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblChannelCard
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblNotifies
26/01/2006 0.54.01 AddTable: tblEPGMapping
26/01/2006 0.54.01 tvdatabase opened
26/01/2006 0.54.01 Recorder: card:1 video device:Hauppauge WinTV 88x TS Capture TV:True record:True priority:1
26/01/2006 0.54.01 Recorder: card:2 video device:Hauppauge WinTV 88x Video Capture TV:True record:True priority:1
26/01/2006 0.54.01 PlugInManager.Load()
26/01/2006 0.54.01 Load plugins from :plugins\process\ProcessPlugins.dll
26/01/2006 0.54.01 PlugInManager.Start()
26/01/2006 0.54.12 App.OnSetup():stop
26/01/2006 0.54.15 dbs:close:TVDatabaseV21.db3
 

tyco74

Portal Member
January 25, 2006
6
0
FlipGer said:
Hi,

I would also guess for the skin. In CVS releases only BlueTwo is maintained.

Flip
I have tried all the default skins between which BlueTwo.
Nothing to do the GUI don't appears.
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

That's awesome news! I can't say how I'm happy to help fellow XP user :D
That's awesome news! I can't say how I'm happy to help fellow XP user :D
Ok, I’m back, MP1.14 has been working great for the last few years, up until last month when a recording overwrote the hard drive...
Replies
18
Views
2K
A reboot did it! Thanks now it is working again. /Erik
A reboot did it! Thanks now it is working again. /Erik
I have upgraded from 1.3 alpha to 1.3 beta. At the same time I upgraded StreamedMP from 1.8.1 to 1.8.2. Now Mediaportal crashes...
Replies
4
Views
1K
With next OV release will be MPUrlSourceSplitter fixed. It depends on @offbyone when it will be.
With next OV release will be MPUrlSourceSplitter fixed. It depends on @offbyone when it will be.
I have the problem that YT videos very frequently won't start on the first attempt to play them. select the video "okay" it...
Replies
35
Views
4K
Während ich auf Hilfe warte, habe ich heut mal die Logfiles gelöscht und Testweise mit Stoppuhr das TV genutzt: Gestoppte Zeit ab Startzeit -- gestoppte Zeit nach letztem Ereignis -- Ereignis Startzeit: 15:57Uhr 00:48,5 -- 0:48,5 -- Bild/Ton da 02:21,0 -- 1:32,4 -- Aussetzer 02:53,5 -- 0:32,5 -- Bild/Ton wieder da 08:58,2 -- 6:04,7...
Während ich auf Hilfe warte, habe ich heut mal die Logfiles gelöscht und Testweise mit Stoppuhr das TV genutzt: Gestoppte Zeit ab...
Hallo Leute, Ich habe aktuell dass Problem seit Update auf 1.3.0. Ich habe den TV-Server separat. Wenn ich TV schaue, dann gibt...
Replies
3
Views
821
Hm, meine DHCP-Konfig ist O.K aber testweise habe ich den Server auf fest umgebogen, erfolglos. Den Dienst habe ich zur Probe manuell gestartet, ohne Erfolg. Firewall auf beiden Rechner ausgeschaltet, bringt nix. Das Ergebnis ist immer das gleich: ich kann unter MeinTV zwar das EPG sehen, aber das ist auch alles, weder Live TV...
Hm, meine DHCP-Konfig ist O.K aber testweise habe ich den Server auf fest umgebogen, erfolglos. Den Dienst habe ich zur Probe...
Hallo liebe Gemeinde, wegen eines Festplattencrashes musste ich mein OS neu aufsetzen, und bin daher gleich mal von WIn_XP auf...
Replies
7
Views
2K
Top Bottom