[solved] - How to uninstall fanart completely? Pictures still downloaded again and again after uninstallation | Page 2

Discussion in 'Moving Pictures' started by M.Hulot, May 5, 2017.

  1. M.Hulot

    M.Hulot Portal Pro

    Joined:
    April 23, 2017
    Messages:
    178
    Likes Received:
    12
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +19 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Maybe it's not a Problem with fanart handler, but with Moving Pictures. But the Details are as discribed above



    Gesendet von meinem BlackBerry | Priv mit Tapatalk
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,691
    Likes Received:
    2,674
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,633 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    :)

    --
    WBR, ajs
     
  4. JimCatMP
    • Team MediaPortal

    JimCatMP Documentation Group

    Joined:
    April 1, 2010
    Messages:
    647
    Likes Received:
    153
    Gender:
    Male
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +282 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
  5. M.Hulot

    M.Hulot Portal Pro

    Joined:
    April 23, 2017
    Messages:
    178
    Likes Received:
    12
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +19 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Programdata/team Media portal/mediaPortal/thumbs/movingpictires/backdrops/fullsize/
    Some file names:
    {absolute.Power}[-939325452]
    {animal.Crackers}[-89602069]

    Gesendet von meinem BlackBerry | Priv mit Tapatalk
     
  6. M.Hulot

    M.Hulot Portal Pro

    Joined:
    April 23, 2017
    Messages:
    178
    Likes Received:
    12
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +19 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  7. JimCatMP
    • Team MediaPortal

    JimCatMP Documentation Group

    Joined:
    April 1, 2010
    Messages:
    647
    Likes Received:
    153
    Gender:
    Male
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +282 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Thanks for info and logs.

    My guess is your issue is with Latest Media Handler [but my reading of the logs suggest MovingPictures not in scope].

    Moved thread to MovingPictures as it seems Fanart handler is 100% in the clear:)

    Cheers - JCMP
     
  8. M.Hulot

    M.Hulot Portal Pro

    Joined:
    April 23, 2017
    Messages:
    178
    Likes Received:
    12
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +19 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    What means " "not in scope"?
    Do I understand you right: You guess, that the problem is caused by media handler, but fanart handler works correctly?
    At the moment I am on my working place, so I can't look after the program/plugin, but I thought I uninstalled fanart handler.
    Where do I find "media handler"?
     
  9. JimCatMP
    • Team MediaPortal

    JimCatMP Documentation Group

    Joined:
    April 1, 2010
    Messages:
    647
    Likes Received:
    153
    Gender:
    Male
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +282 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Not in scope - Latest Media Handler not processing stuff from Media Portal as it's not selected as an active option;->

    Latest Media Handler != fan art handler, may well have been installed to support one or more of the skins you have used over time.

    It should be reference in Extension handler, but suggest you just disable it to start with - you have enabled in myplugins I see.

    TTFN - JCMP
     
  10. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,691
    Likes Received:
    2,674
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,633 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    LMH does not know how to find and download backdrops. He can only show them.

    --
    WBR, ajs
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  11. JimCatMP
    • Team MediaPortal

    JimCatMP Documentation Group

    Joined:
    April 1, 2010
    Messages:
    647
    Likes Received:
    153
    Gender:
    Male
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +282 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs

    Very true - should have remembered:oops: thanks for prompt AJS.

    So, not Fanart Handler, not Latest Media, leaves Moving Pictures.

    The only thing I could think of was images within the content [folder.jpg etc etc], but your MovingPictures log show both elements set to 'False'

    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Max Covers per Movie = "0"
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Max Covers per Movie per Session = "3"
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Cover Artwork Filename Pattern = "%imdb_id%.jpg|%imdb_id%.png|%imdb_id%.bmp"
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Search Movie Folder for Cover Art = "False"
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Movie Folder Cover Artwork Filename Pattern = "folder.jpg|folder.png|folder.bmp"
    ....
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Cover Thumbnail Width = "175"
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Backdrop Folder = "C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Thumbs\MovingPictures\Backdrops\FullSize"
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Backdrop Thumbnails Folder = "C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Thumbs\MovingPictures\Backdrops\Thumbs"
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Redownload Backdrop on Rescan = "False"
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Backdrop Filename Pattern = "%imdb_id%.jpg|%imdb_id%.png|%imdb_id%.bmp"
    07-May-2017 21:11:31 Debug [ DatabaseManager]: UPDATING: DBSetting: Search Movie Folder for Backdrops = "False"

    Sorry, but I've run out of ideas:(

    Cheers - JCMP
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!