[Bug] IMDB Info no longer displays (1 Viewer)

gonzo90017

Portal Pro
September 3, 2012
238
26
22
Home Country
United States of America United States of America
TV> TV Guide> Select Movie> Bring up Menu> IMDB> Select the Movie from the list>
I can see the download window, and can see it downloading fine. But once it's done it doesn't display anything.

Edit by Sebastiii :
Attached bin for testing based on 1.4.0 Build.
 

Attachments

  • MP1-3046-TvPlugin.zip
    184 KB
Last edited by a moderator:

HomeY

Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    46
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Confirmed.
    Code:
    [2013-05-18 21:05:16,527] [Log	] [IMDBDetails] [DEBUG] - WindowManager: unroute to MediaPortal.Dialogs.GUIDialogProgress:101->TvPlugin.TVGuide:600
    [2013-05-18 21:05:16,543] [Log	] [MPMain  ] [INFO ] - RefreshIMDB() - Found movie and added info for: The Bourne Identity (Year: 2002)
    [2013-05-18 21:05:16,558] [Log	] [MPMain  ] [ERROR] - Exception: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
      at TvPlugin.TvGuideBase.OnGetIMDBInfo()
      at TvPlugin.TvGuideBase.ShowContextMenu()
      at TvPlugin.TvGuideBase.OnAction(Action action)
      at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindowManager.OnAction(Action action)
      at MediaPortalApp.OnAction(Action action)  Message: Object reference not set to an instance of an object.  Site  : Void OnGetIMDBInfo()  Source : TvPlugin  Stack Trace:	 at TvPlugin.TvGuideBase.OnGetIMDBInfo()
      at TvPlugin.TvGuideBase.ShowContextMenu()
      at TvPlugin.TvGuideBase.OnAction(Action action)
      at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindowManager.OnAction(Action action)
      at MediaPortalApp.OnAction(Action action)
    [2013-05-18 21:05:16,558] [Error  ] [MPMain  ] [ERROR] - Exception: Object reference not set to an instance of an object. TvPlugin	at TvPlugin.TvGuideBase.OnGetIMDBInfo()
      at TvPlugin.TvGuideBase.ShowContextMenu()
      at TvPlugin.TvGuideBase.OnAction(Action action)
      at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindowManager.OnAction(Action action)
      at MediaPortalApp.OnAction(Action action)
    [2013-05-18 21:05:16,558] [Log	] [MPMain  ] [ERROR] - Exception: System.Exception: exception occurred ---> System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
      at TvPlugin.TvGuideBase.OnGetIMDBInfo()
      at TvPlugin.TvGuideBase.ShowContextMenu()
      at TvPlugin.TvGuideBase.OnAction(Action action)
      at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindowManager.OnAction(Action action)
      at MediaPortalApp.OnAction(Action action)
      --- End of inner exception stack trace ---
      at MediaPortalApp.OnAction(Action action)
      at MediaPortal.GUI.Library.OnActionHandler.Invoke(Action action)
      at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindowManager.DispatchThreadMessages()
      at MediaPortalApp.FrameMove()  Message: exception occurred  Site  : Void OnAction(MediaPortal.GUI.Library.Action)  Source : MediaPortal  Inner Exception(s):  -> exception occurred  -> Object reference not set to an instance of an object.  Stack Trace:	 at MediaPortalApp.OnAction(Action action)
      at MediaPortal.GUI.Library.OnActionHandler.Invoke(Action action)
      at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindowManager.DispatchThreadMessages()
      at MediaPortalApp.FrameMove()

    Now we only need to figure out where it's coming from...
    @michael_t could this be related to your recent changes?
     
    Last edited:

    Holzi

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • April 21, 2010
    7,934
    2,235
    Ba-Wü
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    Is this a regression? Does it work on MP 1.3.0?
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,574
    10,393
    France
    Home Country
    France France
    Country flag
    Thanks Edalex, i have a fix/workaround/hack for it :)
    I have create a patch :p
     

    Edalex

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • January 3, 2008
    2,936
    1,242
    Saratov
    Home Country
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    Quick fix is to comment btnPlay.Visible. But why does controllist for GUIVideoInfo is empty? :unsure:
    Because it is GetControl for control with id 2 returning null. I checked skin files and nothing special there. :(
     
    Last edited:

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,574
    10,393
    France
    Home Country
    France France
    Country flag
    It's not skin files, i have updated mantis with the fix, we need to AllocResources before play with value and all is ok now, but why we need this now ? i don't know.
     

    gonzo90017

    Portal Pro
    September 3, 2012
    238
    26
    22
    Home Country
    United States of America United States of America
    Is the fix slated for 1.5.0 since this bug is still present in 1.4.0 final.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Thanks @high, bug report options look good now.
    Thanks @high, bug report options look good now.
    Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
    Replies
    8
    Views
    690
    After investigating a bit, I can't think of any reason that the channel would be null I do see some other patches for this case but I'm a bit hesitant to just copy and paste this (MediaPortal/MediaPortal-1) without understanding the underlying cause. Do you also sometimes have issues with playback by any chance? Also, do you happen to...
    After investigating a bit, I can't think of any reason that the channel would be null I do see some other patches for this case but...
    Since upgrading to v1.27, I find that pressing "Enter" when I have selected a program in the TV Guide often does nothing...
    Replies
    21
    Views
    2K
    Hi, must be really a while, cuz I can not remember any post from you ;) But might be also that I joined the team too late. Yes, there will be many things. Main reason is simply, that MP2 is not developed based on MP1. I for example never used MP1. I tried it lately to test voice control and was shocked about many inconsistancies in...
    Hi, must be really a while, cuz I can not remember any post from you ;) But might be also that I joined the team too late. Yes...
    It´s been a while... :) Well, simply the reason is cause MP1 was working so well... :) Now I decided to upgrade my old servers and...
    Replies
    1
    Views
    181
    The broadcast EPG for DVB-T in the UK has the capability to flag programmes that are interrupted partway through (e.g. by a short news bulletin), and DVRs with appropriate code can use this information to record both parts when you schedule the first part to record. I had always assumed that this capability was not implemented in "TV...
    The broadcast EPG for DVB-T in the UK has the capability to flag programmes that are interrupted partway through (e.g. by a short...
    The broadcast EPG for DVB-T in the UK has the capability to flag programmes that are interrupted partway through (e.g. by a short...
    Replies
    0
    Views
    416
    It is looking and working very well now and I am almost at the point of switching my HTPC to MP2, madvr would definitely push me over the edge for sure.;)
    It is looking and working very well now and I am almost at the point of switching my HTPC to MP2, madvr would definitely push me...
    We are proud to present MediaPortal 2.3 MediaPortal 2.3 is a full-blown media center software that addresses the most common user...
    Replies
    4
    Views
    2K
    Top Bottom