IMDB scraper stopped working [Fixed in 1.4.1] (1 Viewer)

Evil Zapper

New Member
November 30, 2012
2
0
43
Home Country
Israel Israel
Hi!
I'm using moving pictures 1.4 and it seems that the IDMB scraper stopped working yesterday...

A quick search on google shows that IMDB changed their layout on the 29th and that pretty much all scrappers stopped working...

For example:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=146561

I hope it can be fixed soon :)

Thanks!
 

RoChess

Extension Developer
  • Premium Supporter
  • March 10, 2006
    4,433
    1,895
    IMDb+ is fixed.

    @fforde, since the search node was always extremly alike, perhaps you can save yourself time. I've made the following changes:

    http://code.google.com/p/imdbplus/s...iff&path=/trunk/Scraper/IMDb+.Scraper.SVN.xml

    Ignore line 1072-1119 as that added some RottenTomatoes improvements to IMDb+ I had forgotten about.

    IMDb did a serious change on the AKA system, and they no longer list all results, but only the single AKA match generated by the search. They also seperated the exact title match, but all the test files I have that require the exact-title-match improvements I added to both scrapers, no longer need it. This is why I removed the whole line 1481-1497 chunk as it would require a seperate retrieve to make that part work.
     

    Evil Zapper

    New Member
    November 30, 2012
    2
    0
    43
    Home Country
    Israel Israel
    Thank you so much RoChess!
    I've installed IMDB+, the script automatically updated to 4.3.9 and everything is working well :)
     

    pokekevin

    Portal Member
    July 8, 2011
    28
    0
    How does one go adding the updated scrapper? Lately my IMDB has been taking forever to get info for the movies. Wondering if this fix will help
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom