Imon vfd and External Display plugin.

Nemulate

Portal Pro
December 29, 2005
607
18
IOW
Area: Media Portal Program
MediaPortal Version: 0.2.0.0 (2006-07-03)
MediaPortal Skin: 3DMP-Blue
Windows Version: Windows XP (SP2)
.NET CLR Version: 2.0.50727
DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c)
Audio Codec: DScaler Audio Decoder
Video Codec: DScaler Mpeg2 Video Decoder
CPU Type: AMD Athlon 64 3200+
Memory: 1 GB
Motherboard: GA-K8N Pro-SLI (Gigabyte Technology Co., Ltd.)
TV Card Model: Haupauge Nova-T pci
TV Card Type: DVB
TV Card Driver: 2.4
Video Card Model: Radeon X300/x550 Series (128 MB)
Video Card Driver: Catalyst 6.2
Video Card Resolution: 1024x768
Video Render Type: VMR9
Audio Card Model: Realtek AC'97 Audio
Audio Card Driver: -

Hi, has anyone had IMON vfd problems. I can't seem to get mine to work with the External dispaly plugin but it will work with c.all plugin. I have configured the plugin to use Imon vfd and set the type to usb. I notice the c.all plugin needs to run another exe file to work, is this the case with External plugin too or am I missing simething? Thanks for reading and any help you can offer!
 

dman_lfc

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 28, 2004
    1,772
    0
    UK
    Ensure you install the DriverLINX I/O driver.
    It's explained in the plugin forum page and the wikiw AFAIK.

    DMAN
     

    Nemulate

    Portal Pro
    December 29, 2005
    607
    18
    IOW
    Downloaded and installed Driverlinx but still nothing so gonna have to put aside an hour and read all 40+ pages of External display post! lol. By the way nothing on the Wiki I could find! Thanks for helping anyway.
     

    NorthernJohn

    Portal Pro
    January 31, 2006
    167
    0
    Hopefully on my bike.
    There are two iMon drivers in the drop down of the External Display plugin. Make sure you are using the Soundgraph one.

    Saying that though. I'm having a bit of a problem with it since upgrading to 0.2 final. I don't always get the mp3 tags displaying. The tags are there and readable by MP coz they are in Now Playing and everywhere else but not on the VFD. Time shows correctly, just no further info. Never had the problem with any 0.2 RC releases.

    Anyway. Don't want to hijack your post. Just sharing my mileage.
     

    Nemulate

    Portal Pro
    December 29, 2005
    607
    18
    IOW
    I have IMon VFD selected at moment so will try Soundgraph option when get home!

    Thanks
     

    Nemulate

    Portal Pro
    December 29, 2005
    607
    18
    IOW
    Thanks for advice, tried it and works fine now although seems to be an issue with 'Now playing' screen not updating the track info on the vfd as it works fine when in share view! I'm using 0.2 final update 3.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom