[solved] - Importer does not see any movies

Discussion in 'Moving Pictures' started by HypeTaxx, January 19, 2015.

  1. HypeTaxx

    HypeTaxx Portal User

    Joined:
    December 9, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Show System Specs
    I just reinstalled windows on my htpc, this time to windows 8, but now when I add my USB drive D to moving pictures it does not see any of the movies?

    Have anyone experienced this issue before?



    I reinstalled a couple of times before, but this has never been a issue

    Movin pictures log just says added drive d fixed no errors or anything


    I'm on my 1.10
     
    Last edited: January 19, 2015
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. HypeTaxx

    HypeTaxx Portal User

    Joined:
    December 9, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Show System Specs
    Solved it myself, found that video extensions somehow was almost cleared...
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!