"Invalid package" when uninstall/reinstall (1 Viewer)

trepamuros

Portal Pro
December 2, 2008
71
2
Home Country
Spain Spain
Hello,
I'm getting an "Invalid package" error when trying to uninstall/reinstall OnlineVideos (v0.61).

I have MP 1.02 (upgraded from 1.01). No previous versions of OnlineVideos installed (in fact I installed 0.61 by mistake, didn't check for newer versions).

I want to upgrade to v0.85, but instructions say I should uninstall previous versions first, which I can't do.

So, as I can't uninstall v0.61 via MPI uninstaller...

- how can I delete v0.61 manually?
- is safe to install v0.85 with uninstalling v0.61 first? I read somewhat bug of empty sites list if I do it.

Thanks in advance.
 

pantav

Portal Pro
January 5, 2009
68
5
Home Country
Spain Spain
Country flag
I get also the same error triyng to uninstall the 0.8.3 version.

Also, when i watch a youtube video (internal player with flv splitter from mpc installed), the video downloads first, and next is played.

I don't now if this is normal (by design) or the video can be reproduced streamed.

Anyone can stream video from youtube?
 

p0wah

Portal Member
July 9, 2008
16
1
same problem here

While trying to uninstall / reinstall a mpi package i get the "Invalid Package!" Info.

While trying to install any mpi which is already installed i get the "no access" error.

What shall i do to update my plugins ?

p.
 

Attachments

  • error.PNG
    error.PNG
    13.3 KB
  • invalidpackage.PNG
    invalidpackage.PNG
    1.3 KB

p0wah

Portal Member
July 9, 2008
16
1
got the solution: the assignment to MPInstaller.exe is missing.

just right click onto the downloaded mpi and say install with... and search fpr MPInstaller.exe. thats it.

The Devs already know.

p.
 

pantav

Portal Pro
January 5, 2009
68
5
Home Country
Spain Spain
Country flag
I can uninstall it with:

Start Menu\Programs\Team MediaPortal\MediaPortal\MediaPortal Extension Installer

After this it install without problems.
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

  • Sticky
We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch Mediaportal log to Debug level [MP1-5082] - Error when MP restart [MP1-5086] - XMLTV Import error - An item with the same key has already been added. Since Pre-Release : [MP1-5089] - MpurlSourceSplitter...
We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch...
We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch...
Replies
0
Views
597
We are proud to present MediaPortal 2.3.1 MediaPortal 2.3.1 is a full-blown media center software that addresses the most common user requirements out of the box. Aside from its support for Live TV and Radio, it offers a complete media server for music, movies, and TV shows. Info is automatically downloaded from various sources to...
We are proud to present MediaPortal 2.3.1 MediaPortal 2.3.1 is a full-blown media center software that addresses the most common...
We are proud to present MediaPortal 2.3.1 MediaPortal 2.3.1 is a full-blown media center software that addresses the most common...
Replies
0
Views
975
Thanks for this new release of MP. The link on the presentation page of the new version is incorrect. It goes on the MP 1.24 thread.
Thanks for this new release of MP. The link on the presentation page of the new version is incorrect. It goes on the MP 1.24 thread.
We have just released MediaPortal 1.25 Final - Summer 2020 Edition Highlights of this release Bugfixes: [MP1-4966] - Update...
Replies
1
Views
3K
After uninstalling MySQL make sure you delete the MySQL folders in Program Files/Program Files (x86) and Program Data (if you do not see the Program Data folder you need to change the view to see hidden folders). A full reinstall of MP should then work
After uninstalling MySQL make sure you delete the MySQL folders in Program Files/Program Files (x86) and Program Data (if you do...
Hi I am running MediaPortal 1.2.3.0 as I am used to using it and found a newer version more difficult to use so I prefer not to...
Replies
2
Views
1K
  • Locked
Indeed. My concern was that neither 2.1.3 Pre-Release, nor 2.2 development currently result in a successful installation in this situation, and that people may preferentially view 2.1.3 as the current stable.
Indeed. My concern was that neither 2.1.3 Pre-Release, nor 2.2 development currently result in a successful installation in this...
Hello all, I would like to try MediaPortal 2, but have run into a show stopping installation bug. The installation fails with...
Replies
19
Views
3K
Top Bottom