[solved] [ISSUE] MP shuts down (1 Viewer)

peque

Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #1
    Hi!

    OV 2.1.0.0 is crashing (and MP also, it just quits) every time I try to watch an online video. It buffers Ok, and the moment it has to start playing, crash ocurrs. This is what log throws:

    Code:
    [2015-10-13 10:01:03,279] [Log    ] [MPMain   ] [ERROR] - Exception: System.MissingMethodException: Method not found: 'Boolean MediaPortal.GUI.Library.GUIGraphicsContext.get_IsEvr()'.
       at OnlineVideos.MediaPortal1.Player.OnlineVideosPlayer.AdaptRefreshRateFromVideoRenderer()
       at OnlineVideos.MediaPortal1.Player.OnlineVideosPlayer.Process()
       at MediaPortal.Player.g_Player.Process()
       at MediaPortalApp.OnProcess()
       at MediaPortal.D3D.OnIdle(Object sender, EventArgs e)
       at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponent.FDoIdle(Int32 grfidlef)
       at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
       at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
       at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
       at System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
       at MediaPortalApp.Main(String[] args)  Message: Method not found: 'Boolean MediaPortal.GUI.Library.GUIGraphicsContext.get_IsEvr()'.  Site   : Void AdaptRefreshRateFromVideoRenderer()  Source : OnlineVideos.MediaPortal1  Stack Trace:     at OnlineVideos.MediaPortal1.Player.OnlineVideosPlayer.AdaptRefreshRateFromVideoRenderer()
       at OnlineVideos.MediaPortal1.Player.OnlineVideosPlayer.Process()
       at MediaPortal.Player.g_Player.Process()
       at MediaPortalApp.OnProcess()
       at MediaPortal.D3D.OnIdle(Object sender, EventArgs e)
       at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponent.FDoIdle(Int32 grfidlef)
       at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
       at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
       at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
       at System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
       at MediaPortalApp.Main(String[] args)
    [2015-10-13 10:01:03,280] [Error  ] [MPMain   ] [ERROR] - MediaPortal stopped due to an exception Method not found: 'Boolean MediaPortal.GUI.Library.GUIGraphicsContext.get_IsEvr()'. OnlineVideos.MediaPortal1    at OnlineVideos.MediaPortal1.Player.OnlineVideosPlayer.AdaptRefreshRateFromVideoRenderer()
       at OnlineVideos.MediaPortal1.Player.OnlineVideosPlayer.Process()
       at MediaPortal.Player.g_Player.Process()
       at MediaPortalApp.OnProcess()
       at MediaPortal.D3D.OnIdle(Object sender, EventArgs e)
       at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponent.FDoIdle(Int32 grfidlef)
       at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
       at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
       at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
       at System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
       at MediaPortalApp.Main(String[] args)
    I've reinstalled OV 2.1.0.0. At the moment without erasing preferences... Any idea before I try erasing them?

    Thanks a lot.
     

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #3
    Last 1.12. It's listed in my system specs.

    Thanks a lot.

    EDIT: Just FYI, I upgraded from 1.10 to 1.12 some days ago, and I hadn't tested OV since now.
     
    Last edited:

    offbyone

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • April 26, 2008
    3,981
    3,703
    Stuttgart
    Germany Germany
    Country flag
    Sure that not some other plugin replaced core dlls of MediaPortal? Or you have no custom build?
    Because it says : Method not found: 'Boolean MediaPortal.GUI.Library.GUIGraphicsContext.get_IsEvr() and that one is surely in the Core.dll of MediaPortal.
     

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #5
    Oops... You're right @offbyone , I'm running a custom build. I didn't think this could have a relation. I was also running a custom build of MP 1.10, with no issues.

    Thanks a lot. I'll take a look.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    horned_reaper Issue with / character in artist name Fanart Handler 5
    1gkar A Couple of {On-going} Issues Within Various MP Versions General Support 6
    R MP2 GUI Issues General 7
    morpheus_xx [WiP] WIP 2.3 Fanart issues? MediaPortal 2 13
    morpheus_xx [Help Me!] Build issues on TeamCity MediaPortal 2 1
    W Not finding/matching new series - thetvdb issue? My TVSeries 3
    J [fixed] Import issue with alternate movie title matching the name of another movie Submit: Bug Reports 7
    1gkar Latest Intel HD4600 Drivers Issue General Support 1
    J Odd issues with Freesat EPG - MP2 General 18
    DHosein Mediaportal & Antimalware Service High CPU issue General Support 2
    J MediaPortal TV Server and Kodi media source issues General 9
    S Movie navigation issues in MP2 General 8
    cbr954rr Issue BOOTSUWRNQ with online videos? Plugin Development 1
    2BitSculptor MP1.23 release mediainfo issue? MediaPortal 1 Talk 4
    A TV Channel Combination - case issue Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    Edwardfc [solved] Mp 2.2.1 Configuration Issues - Goes to Sleep while playing Music General 6
    G Amazon Prime (Online Videos) Issue Plugin Development 6
    joecrow 1.22.0 MPE Manager issues. 1.22 5
    M [solved] MP2 v 2.2.1 Issue - Registry Key not created General 5
    D [solved] Multiple issues with new MP2.2.1 install 2.2 Archive 7
    S [solved] Live TV subtitle issue if not using 100% font General 31
    T FF or Rewind video issue watch/edit Videos 0
    K server issue OffTopic 0
    T Issues with MediaPortal not starting correctly using versions after 1.20 Final General Support 6
    johns11 [solved] MP2.2 TV configuration issue General 4
    Top Bottom