Issues with new install of My Emulators 2 (1 Viewer)

alexanderfoti

Portal Member
July 15, 2010
15
2
United Kingdom United Kingdom
Hi all

I am having a few issues with My Emulators 2.

It would seem the online scraping/searching system is not working correctly. When I add an an emulator, it is unable to search for the profile online, instead giving a drop down that is blank.

Then, when I import games, I get "Waiting for approvals 0/21" but have no way to approve any of the results. The title drop down is blank:
upload_2019-3-23_7-46-7.png



I have this in the logs as well:
Code:
[2019-03-22 19:13:08,079] [Error  ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators2 Cornerstone: Scraper Script XPATH parsing failed: Root element is missing.
[2019-03-22 19:13:08,165] [Error  ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators2 Cornerstone: Connection failed: URL=http://maws.mameworld.info/maws/srch.php?search_text=pokemon%20stadium%202, Status=NotFound, Description=Not Found.
[2019-03-22 19:13:08,222] [Error  ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators2 Cornerstone: Connection failed: URL=http://thegamesdb.net/api/GetGamesList.php?name=super%20mario%2064&platform=Nintendo 64, Status=NotFound, Description=Not Found.
[2019-03-22 19:13:08,226] [Error  ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators2 Cornerstone: Scraper Script XPATH parsing failed: Root element is missing.
[2019-03-22 19:13:08,464] [Error  ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators2 Cornerstone: Connection failed: URL=http://thegamesdb.net/api/GetGamesList.php?name=tony%20hawks%20pro%20skater&platform=Nintendo 64, Status=NotFound, Description=Not Found.
[2019-03-22 19:13:08,468] [Error  ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators2 Cornerstone: Scraper Script XPATH parsing failed: Root element is missing.
[2019-03-22 19:13:08,489] [Error  ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators2 Cornerstone: Connection failed: URL=http://maws.mameworld.info/maws/srch.php?search_text=mempak1, Status=NotFound, Description=Not Found.
I am running MP 1.21 on Windows 10.

Any ideas would be much appreciated.
 

ajs

Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    13,525
    8,031
    Kyiv
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    Site http://maws.mameworld.info return:
    Code:
    403 - Forbidden - Access to this resource on the server is denied!
    Some forum message:
    Code:
    August 21, 2010, 08:26:25 pm - looks like the whole *.mameworld.info has been suspended, not just MAWS.
     

    alexanderfoti

    Portal Member
    July 15, 2010
    15
    2
    United Kingdom United Kingdom
    That explains that one

    However all the scrapers have issues. Some give errors in the logs such as:

    Code:
    [2019-03-22 19:13:08,222] [Error  ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators2 Cornerstone: Connection failed: URL=http://thegamesdb.net/api/GetGamesList.php?name=super%20mario%2064&platform=Nintendo 64, Status=NotFound, Description=Not Found.
    [2019-03-22 19:13:08,226] [Error  ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators2 Cornerstone: Scraper Script XPATH parsing failed: Root element is missing
    Some give nothing in the logs. I have tried all scrapers one by one and they are all the same.

    so, is the issue with the scapers, or is the issue with My Emulators 2 plugin having outdated API config?
     

    alexanderfoti

    Portal Member
    July 15, 2010
    15
    2
    United Kingdom United Kingdom
    With just thegamesdb.net set, I get the following error:
    Code:
    [2019-06-12 08:42:10,746] [Config ] [Importer Thread] [ERROR] - Emulators 2: Unhandled error in Importer - Could not load file or assembly 'Newtonsoft.Json, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=30ad4fe6b2a6aeed' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)
    I wonder what dependency is missing?

    I do have Netwonsoft.Json.dll in my plugins/windows directory, but its version 12.0.2.23222 and the plugin appears to be referencing an older version?
     
    Last edited:

    Brownard

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • March 21, 2007
    1,966
    1,321
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Thanks, I wondered whether that reference might cause some issues, I'll check it this evening. Can you tell me what other plugins you have installed?
     

    alexanderfoti

    Portal Member
    July 15, 2010
    15
    2
    United Kingdom United Kingdom
    No probs.

    Plugins installed are:
    Moving pictures
    MP-TV Series
    My Emulators 2
    OnlineVideos
    Trailers
    Trakt

    otherwise standard
     

    Brownard

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • March 21, 2007
    1,966
    1,321
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    @alexanderfoti I think I've pushed a fix, let me know. It was caused by the Trakt plugin referencing/installing a different version of Newtonsoft.Json, I've changed it so that the plugin now uses the same version in the same place.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads
    OP Title Forum Replies Date
    D [solved] Multiple issues with new MP2.2.1 install 2.2 Archive 7
    morpheus_xx General DiSEqC issues with Digital Devices, contact with developers TV Engine 0
    A MediaPortal Error log issue MediaPortal 1 Talk 26
    R 1.27.0 Issue with multiple channels with the same name. MediaPortal 1 Talk 2
    G Anyone else having issues with MC2XML? (not a Mediaportal issue) General Support 3
    R [solved] No Signal issue after loosing ITV HD Watch / Listen Media 6
    C Issue with plugin initialisation My TVSeries 7
    horned_reaper [solved] Issue with / character in artist name Fanart Handler 5
    1gkar A Couple of {On-going} Issues Within Various MP Versions General Support 25
    R MP2 GUI Issues General 7
    morpheus_xx [Finished] WIP 2.3 Fanart issues? MediaPortal 2 13
    morpheus_xx [fixed] Build issues on TeamCity MediaPortal 2 1
    W Not finding/matching new series - thetvdb issue? My TVSeries 12
    J [fixed] Import issue with alternate movie title matching the name of another movie Submit: Bug Reports 7
    1gkar Latest Intel HD4600 Drivers Issue General Support 6
    J Odd issues with Freesat EPG - MP2 General 18
    DHosein Mediaportal & Antimalware Service High CPU issue General Support 2
    J MediaPortal TV Server and Kodi media source issues General 9
    S Movie navigation issues in MP2 General 8
    cbr954rr Issue BOOTSUWRNQ with online videos? Plugin Development 1
    2BitSculptor MP1.23 release mediainfo issue? MediaPortal 1 Talk 4
    A TV Channel Combination - case issue Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    Edwardfc [solved] Mp 2.2.1 Configuration Issues - Goes to Sleep while playing Music General 6
    G Amazon Prime (Online Videos) Issue Plugin Development 6
    joecrow 1.22.0 MPE Manager issues. 1.22 5

    Similar threads

    Top Bottom