Homepage - latest homepage/forum/wiki-update | Page 3

Discussion in 'Website/Forum/Wiki Feedback' started by high, May 27, 2015.

  1. high
    • Team MediaPortal
    • IT-Admin

    high Administrator

    Joined:
    August 31, 2004
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    3,085
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sysadmin
    Location:
    Isselburg/NRW
    Ratings:
    +4,793 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    it's def a bad font, nothing in the font-family should look like this (even if default, Googles Open Sans, would not work). Your 2nd pic looks ok. Try to clean browsers cache at first.
    Tried latest V-Snap myself, no issue here.


     
    • Agree Agree x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ge2301
    • Team MediaPortal

    ge2301 MP2 Design

    Joined:
    January 11, 2014
    Messages:
    6,035
    Likes Received:
    1,505
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Industry
    Location:
    Stuttgart (But living abroad)
    Ratings:
    +2,276 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    @high
    just wanted to report that the new mp2 markers are partly not visible.
    On my PC I never saw them. on my iPad I see them only sometimes. For this I have two screenshots.
    • first one is taken directly after logging in: I see the orange mp2 markers.
    • second one is taken after entering one thread and coming back to previous screen: markers are missing
    image.jpg image.jpg
     
  4. high
    • Team MediaPortal
    • IT-Admin

    high Administrator

    Joined:
    August 31, 2004
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    3,085
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sysadmin
    Location:
    Isselburg/NRW
    Ratings:
    +4,793 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    1 pic shows the MPforum-style (you are not logged in), 2nd the default Xenforo-style which shouldn't be used as it's missing lots of customizations (as for example the mp2-markers)
    I would advise to switch to 'MediaPortal 2015' as style
    2015-09-30 10_30_36-[Homepage] - latest homepage_forum_wiki-update _ Page 3 _ MediaPortal Forum.png

    just in case: havn't checked but markers may not work as I am upgrading the forum right now and not all custom hacks are back working again. May take up to two more hours until I'm through the list.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  5. ge2301
    • Team MediaPortal

    ge2301 MP2 Design

    Joined:
    January 11, 2014
    Messages:
    6,035
    Likes Received:
    1,505
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Industry
    Location:
    Stuttgart (But living abroad)
    Ratings:
    +2,276 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    thanks, that helped.
    For some reason the style is automatically changing sometimes.
    Will test it in next days once again.
     
  6. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    10,908
    Likes Received:
    4,701
    Ratings:
    +6,738 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!