LatestMediaHandler v2.0.0.22 | Page 9

Discussion in 'Fanart Handler' started by ysmp, December 31, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yoavain
    • Premium Supporter

    yoavain Extension Dev

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    426
    Likes Received:
    304
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Software Engineer
    Ratings:
    +467 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    Show System Specs
    Added to project. Thanks![DOUBLEPOST=1433526471][/DOUBLEPOST]
    Can you run in debug mode and attach logs?

     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. octane
    • Premium Supporter

    octane MP Donator

    Joined:
    March 11, 2005
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Here are some logs from the client that is only a client to TV Server.
     
    Last edited: June 8, 2015
  4. yoavain
    • Premium Supporter

    yoavain Extension Dev

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    426
    Likes Received:
    304
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Software Engineer
    Ratings:
    +467 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    Show System Specs
    First thing I noticed in logs is this line:
    [2015-06-08 14:48:33,432] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - PluginManager: Begin Loading '\process\LatestMediaHandler.dll'
    [2015-06-08 14:48:33,448] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - PluginManager: Plugin: 'C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\Plugins\process\LatestMediaHandler.dll' / Version: 1.6.2.0
    [2015-06-08 14:48:33,464] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - PluginManager: End loading '\process\LatestMediaHandler.dll' (31,2163 ms running time)

    Have you tried one of the versions attached in this thread?
     
  5. octane
    • Premium Supporter

    octane MP Donator

    Joined:
    March 11, 2005
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs

    Hi

    You are correct that it was the wrong version on the dll. I have done upgrades to test different scenarios. I have now done a clean install and deleted all folders before installation. I have now only installed MP 1.11.0, Fanart Handler 4.0.1.195 and Latest Media Handler 2.1.0.22. But still no pictures in Recently Added in the home screen.

    I have noticed that every time I star MP so is the thumbs deleted under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\thumbs\tv\Recorded. And when I open Recorded TV thumbs are created. I tested to make a copy of the thumbs and copy them back as soon as they were deleted when MP was starting, and then it works and I can see pictures under Recently Added in the home screen.
     
  6. wizard123
    • Team MediaPortal

    wizard123 Design Group

    Joined:
    January 24, 2012
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    1,695
    Gender:
    Male
    Occupation:
    genius
    Ratings:
    +2,919 / 11
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    There seems to be an issue pulling the latest tv recordings with my machines that use a network location to record to can this be confirmed ? i always get:
    25-Jun-2015 17:14:14 Info [LatestMediaHandlerSe]: Updating Latest Media Info: Latest tv recording: No recordings found!

    On my machines that record to the local hard drive it works fine.

    Using the latest version from a few posts back.
     
    • Agree Agree x 1
  7. wizard123
    • Team MediaPortal

    wizard123 Design Group

    Joined:
    January 24, 2012
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    1,695
    Gender:
    Male
    Occupation:
    genius
    Ratings:
    +2,919 / 11
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    I just installed fanart handler too and its started working do you need them both installed now ?
     
  8. HomeY
    • Team MediaPortal

    HomeY Test Group

    Joined:
    February 23, 2008
    Messages:
    6,460
    Likes Received:
    2,627
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Network Engineer
    Location:
    ::1
    Ratings:
    +4,737 / 16
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I have both installed, and Latest Recordings isn't working for me anymore:
    05-Jul-2015 09:49:13 Info [LatestMediaHandlerSe]: Updating Latest Media Info: Latest tv recording: No recordings found!
    upload_2015-7-5_9-53-53.png
    Last nights recording simply doesn't show up.
     
  9. HomeY
    • Team MediaPortal

    HomeY Test Group

    Joined:
    February 23, 2008
    Messages:
    6,460
    Likes Received:
    2,627
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Network Engineer
    Location:
    ::1
    Ratings:
    +4,737 / 16
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hi @yoavain do you happen to have time to look into this?
    I suspect LMH has issue handling the MP proces of deleting & recreating thumbs, and then doesn't display them on LatestRecordings. Thumbs are working fine in the Recorded TV section, and the paths in the database to them are also correct.
     
    • Like Like x 1
  10. HomeY
    • Team MediaPortal

    HomeY Test Group

    Joined:
    February 23, 2008
    Messages:
    6,460
    Likes Received:
    2,627
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Network Engineer
    Location:
    ::1
    Ratings:
    +4,737 / 16
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Also noticed that when you start an album from the LatestMusic tile, the tracks aren't added to the playlist, and plugin like AutoDJ wo'nt work. It seems to attempt to add stuff to the playlist, but it doesn't show up.
    Wonder if this is an LMH or MP bug though...
     
  11. nimrodel50

    nimrodel50 Portal Pro

    Joined:
    February 6, 2008
    Messages:
    67
    Likes Received:
    13
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    I have the same problem but with MyTvseries, I noticed that if they files are on a network server and the server is not accessible when mediaportal start the latest Mytvseries is not updated or populated.

    any idea on how to set it not dependent on the network?

    Thanks.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!