launch conditions for mpc-hc (1 Viewer)

happy

MP Donator
  • Premium Supporter
  • February 6, 2009
    282
    5
    Explorer :D
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    TV-Server Version:
    MediaPortal Version: 1.0.1
    MediaPortal Skin: X-Factor
    Windows Version: Vista SP1 Ultimate
    CPU Type: Intel Celeron 3.3Ghz
    HDD: Deskstar 160GB (OS + Databases), 2 X Samsung 1TB Spinpoint Drives (Data)
    Memory: 2GB DDR2 667
    Motherboard: Foxconn 946 GZ7MA - 8KS2H
    Video Card: Asus HD4350 Silent
    Video Card Driver: 9.4 Catalyst
    Sound Card: Onboard
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card:
    1. TV Card Type:
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: SAF
    MPEG2 Audio Codec: SAF
    h.264 Video Codec: SAF
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: Antec NSK2480
    Cooling: Asaka Heatpipe Cooler, 2x12cm Low Noise Fands
    Power Supply: Antec EarthWatts 380
    Remote: Generic MCE v2
    TV: Asus VH222H
    TV - HTPC Connection: HDMI @ 1080p

    i been reading about configuring my gfx and mpc to use dxva and using shaders to improve picture quality, and now that i've seen how my hd looks, i want to use mpc to play my mkv's is there a way to set it so that only when mkv's are being played to use external player otherwise use the internal player?? or its either use one or the other
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on which a WinTV-quadHD card is installed. This card worked perfectly before the migration and no hardware change was made (not a single cable disconnected). Since my passage under windows 10 x64, I can't get...
    Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
    Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
    Replies
    0
    Views
    439
    Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the link below, run reg.bat as an admin to install it and change the HEVC Video settings in MediaPortal Configuration/Codecs and Renderer...
    Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the...
    For some unknown reason I can't play HEVC encoded video with MP1 on my system. I have tried every trick I know, but nothing works...
    Replies
    10
    Views
    686
    (this is a crosspost from the madVR thread, as the same issue is discussed there) It seems like the problem is specific to NVIDIA and has two causes: 1. Some time ago (can't remember the exact version, but can probably be found when searching this thread: AMD, Intel and Nvidia driver issues and last recommended version - Doom9's...
    (this is a crosspost from the madVR thread, as the same issue is discussed there) It seems like the problem is specific to NVIDIA...
    Hi I managed to get Geforce 3070 which replaced my Radeon 580. I have it connected to Samsung Q70R. With Radeon 580 I haven't had...
    Replies
    26
    Views
    3K
    Ok i need to ask. Dont have so much time nowdays. I have an old server running and I have MP1 v1.9.0 tv server on that. And my new client a HTPC i want to run MP1 newest version as an client. You Think it can work with an old tvserver ? Cant upgrade cause an old windows 2003 server version..
    Ok i need to ask. Dont have so much time nowdays. I have an old server running and I have MP1 v1.9.0 tv server on that. And my new...
    Hello. I have used MP for several years now. But my HTPC crashed and now I have a new one with Windows 10. I have a few questions...
    Replies
    55
    Views
    4K
    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes 1 to 2 minutes to write the data to disk. To speed up the EPG stuff (not only writing but also reading the EPG guide in MediaPortal), I changed the program table (and only that table) from InnoDB to...
    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes...
    I get a few "Continuity error..." after the EPG scan finished: [2021-01-30 18:56:10,278] [4c45530] [18c8] - mhw reset [2021-01-30...
    Replies
    2
    Views
    1K
    Top Bottom