[confirm] Live tv doesn't work on client (1 Viewer)

powermarcel10

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • November 30, 2010
    2,839
    898
    34
    Groningen
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Hi folks,

    Since the pre-release of MP 1.4.0 I can't watch live tv anymore on my client. I don't use it a lot, so maybe the problem is not because of this release, I don't know..

    One thing I see in the logs (tsreader) is:

    Failed to get a SDP description from URL rtsp://192.168.2.1:554/stream3.0 connect() failed: Unknown error

    Full logs attached.

    Any idea?
     

    Holzi

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • April 21, 2010
    7,934
    2,235
    Ba-Wü
    Home Country
    Germany Germany
    Please try to fix this error first:
    Code:
    [2013-05-19 14:26:44,066] [Error  ] [MPMain  ] [ERROR] - TvPlugin and TvServer don't have the same version.
    TvServer Version: 1.3.0.0
    TvPlugin Version: 1.3.100.0

    If it still does not work post again! :)
     

    powermarcel10

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • November 30, 2010
    2,839
    898
    34
    Groningen
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Thanks! I think that's the problem than.. On my main machine including the server I'm still running a testbuild from a couple of weeks ago.. I will give that system an update to the latest version next week.. And I will report if it solve the problem! :)
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom