[solved] - Live TV stopped working

Discussion in 'General Support' started by Michael Miller, December 31, 2017.

  1. Michael Miller

    Michael Miller New Member

    Joined:
    December 31, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    Hello guys
    I don't know why, Live TV stopped working on MediaPortal 1.
    In TV Server configurations, the DVB-T tuner is working fine, finding channels and
    I even can preview them but when I start MP and goes to TV it freezes when I try to turn on TV.
    EPG now working also.
    OS: Win 10 Pro 64 bit (Fall Creators Update installed)
    MediaPortal 1 v1.18
    Full log from WatchDog is attached to this thread.



    Can you guys help?
    Thanks in advance and HAPPY NEW YEAR!!
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Owlsroost
    • Team MediaPortal

    Owlsroost Development Group

    Joined:
    October 28, 2008
    Messages:
    5,537
    Likes Received:
    2,829
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +4,131 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    I think this part of the problem:

    [2017-12-31 11:38:56,696] [Error ] [MPMain ] [ERROR] - DirectShowUtil: Failed filter: not found
    [2017-12-31 11:38:56,723] [Error ] [MPMain ] [ERROR] - DirectShowUtil: Failed filter: not found

    Please run the MP Configuration utility, navigate to Renderer and Codecs -> TV, then check that all decoders are set to LAV (and Default Direct Sound for the audio renderer), then hit the 'OK' button (to save the settings). See TV Codecs
     
  4. Michael Miller

    Michael Miller New Member

    Joined:
    December 31, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    Yep, everyting set as you said by default.
    See the screenshot:
    upload_2017-12-31_21-8-33.png
     
  5. Michael Miller

    Michael Miller New Member

    Joined:
    December 31, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    Found the problem!!!!
    My graphics adapter driver (Intel Iris Graphics 540) got an automatic update from Microsoft and it seems that this driver is a crappy one
    because I downloaded the latest driver from Intel website, installed it and my Live TV in MP is back on!!! (y)
    Shame on you Microsoft!!
    Thank you for your effort.
    Happy new year!!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!