Loving a track and no reaction

Discussion in 'Watch / Listen Media' started by lsf3og, January 16, 2014.

  1. lsf3og
    • Premium Supporter

    lsf3og MP Donator

    Joined:
    October 15, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    5
    Gender:
    Male
    Location:
    Berlin
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    When i'm "loving" a track in Now Playing window and press a button on my remote afterwards Mepo doesn't react on any keypresses. When i'm moving the mouse the top bar opens and i can press buttons on it. After havong done so i can use the remote again and everything's fine. Any idea?
    Edit: Btw, i'm on Mepo 1.6 final with updates to all my plugins.


     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!