[Mantis 2951] Renderer use always 1st screen for set Framerate (1 Viewer)

azzuro

Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,914
    5,563
    France - IDF
    Home Country
    France France
    MediaPortal Version: 1.3.0

    Description
    Hi,
    @tourettes, @Scythe42
    Tested version : Combined for 1.4 (17/03/2013)
    i think is an bug we know, but i don't have found thread about !
    Refresh rate is always set (based) on 1st Screen (1080p 50hz) & MediaPortal is displayed on 2nd (1403x791 Windowed mode)

    Steps to Reproduce:
    Start MP,
    move Mp on 2nd screen and start video.

    Edit :
    01/04/2013 : related to Mantis : 0002951: dshowhelper.dll uses first monitor to calculate freqs instead of the active one
     

    Attachments

    • 19-11-50.png
      19-11-50.png
      593.3 KB
    • 19-12-31.png
      19-12-31.png
      662.8 KB
    Last edited:

    Scythe42

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • June 20, 2009
    2,065
    2,703
    49
    Berlin
    Home Country
    Germany Germany
    Yes known, and there is some Mantis about it or related to it. Will be revisited when dealing with better multi-display support in general. It also requires that the RR settings can be per connected display as well and some other stuff. It is on my road map for overhauling the RR changer.
     

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,914
    5,563
    France - IDF
    Home Country
    France France
    • Thread starter
    • Moderator
    • #4
    i don't have found mantis for this ... (maybe bad tags search)
    only found is : 0004083: Enhance the Dynamic Refresh Rate Changer
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,579
    10,397
    France
    Home Country
    France France
    @Scythe42, the patch that i send you (the workaround) what do you think about it ? :)
    Thanks.
     

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,914
    5,563
    France - IDF
    Home Country
    France France
    • Thread starter
    • Moderator
    • #9
    @Sebastiii same bug with your for fork (Branch ADDONV3_TV_TEST )
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,579
    10,397
    France
    Home Country
    France France
    Hi Romain,

    You have to select USe selector screen in config :
    <section name="screenselector">
    <entry name="screennumber">0</entry>
    <entry name="usescreenselector">no</entry>
    <entry name="screenname">Moniteur Plug-and-Play générique (1920x1080) on ATI Radeon HD 5700 Series</entry>

    <entry name="usescreenselector">no</entry> <<<-- should be to yes :)

    Like it will refresh on the selected screen :)
    Thanks :)
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom