MCE numeric key well sent, but w/o action

Discussion in 'General Support' started by efla, October 8, 2008.

  1. efla

    efla Portal Pro

    Joined:
    September 6, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    [TV-Server Version:1.0RC 2
    MediaPortal Version: 1.0RC 2
    MediaPortal Skin: XFACE
    Windows Version: Vista Home Edition Premium SP1
    CPU Type: AMD Ahtlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2.1 GHz
    HDD: Samsung 320 GB
    Memory: 2Gb DDR
    Motherboard:XPC Shuttle
    Motherboard Chipset: NVIDIA® GeForce 7025
    Motherboard Bios:
    Video Card: Saphire ATI Radeon 2400PRO
    Video Card Driver: Latest
    Sound Card: Integrated - 7.1 channel High Definition Audio, Realtek ALC888 codec
    Sound Card AC3: No
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: Digital Everywhere
    1. TV Card Type: DVB-C - FireDTV
    1. TV Card Driver: latest
    MPEG2 Video Codec: pDVD8
    MPEG2 Audio Codec: pDVD8
    Satelite/CableTV Provider: no
    HTPC Case: XPC Shuttle SN68SG2
    Cooling: low noise heat-pipe cooling
    Power Supply: 250 Watt
    Remote: MCE
    TV: Sony 32" LCD
    TV - HTPC Connection: VGA


    ---------------------------------------------

    Hello, my MCE remote control is well sending numeric keys 1, 2, 3, ...9, 0 to MP



    In TV mode , I can see a window poping-up at the top of the screen with the key # that has been send
    And when I'm in a contextual menu, the remote is well selecting the option corresponding to the key sent.

    The problem is that in TV Mode, I was expecting to have the TV channel changing to the number sent, but nothing is happening, there is just the popup window telling me what key has been sent then ... nothing

    Any idea what this could be ?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Paranoid Delusion
    • Premium Supporter

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    MP config\Television, have you got enabled "select channel by index (non us)"

    Should be working in RC2 (don't remember it not), definately working here in test RC3 with Aeon Wide.
     
  4. efla

    efla Portal Pro

    Joined:
    September 6, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Thanks, now working fine with RC2 and XFACE
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!