1.31.0 MediaPortal 1.31 Pre-Release ready for testing! (1 Viewer)

ajs

Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    15,898
    10,934
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    • Thread starter
    • Moderator
    • #41

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    6,012
    2,105
    South of France
    Home Country
    France France
    I dont know, i dont use tv plugin...
    I'm not sure it is a tv plugin problem.
    And IIRC, the last change in this part was mine with the timeshift info, no change between 1.30 and 1.31.
    After few weeks, randomly, program is the previous one, sometimes nothing, sometimes only duration.
    I wonder if a possible memory overwrite due to something between 1.30 and 1.31 could be the cause....
    Or a skin change ? (but I have a great doubt with this).
     

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    6,012
    2,105
    South of France
    Home Country
    France France
    The problem can only be in the database, all other assumptions sound unlikely.
    The problem can't be in the database otherwise, recording table :

    zz2.png

    would not reflect skin infos :

    zz1.png
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    15,898
    10,934
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    • Thread starter
    • Moderator
    • #48
    recording table
    Unfortunately I can't see anything in the picture, but I try not to go into the TV part, it needs to be redone completely anyway, but no one, as it is now, it's already more dead than alive. We shouldn't have frozen TV3, we should have been constantly improving it.
     

    TLD

    Portal Pro
    October 26, 2007
    958
    390
    Rainy Washington
    Home Country
    United States of America United States of America
    MpeInstaller is still showing that lav is wrong version.
     

    Attachments

    • Screenshot 2023-04-26 145210.png
      Screenshot 2023-04-26 145210.png
      178.9 KB

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    15,898
    10,934
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    • Thread starter
    • Moderator
    • #50
    MpeInstaller is still showing that lav is wrong version
    Does he have some kind of log? Because I can not repeat this problem in mine. I update the links and get a new version. And the link in the repository leads to the correct version.
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom