Mediaportal crashes when trying to open BluRay

Discussion in 'watch/edit Videos' started by Jago, March 18, 2013.

  1. Jago

    Jago Portal Member

    Joined:
    September 18, 2009
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi,

    I just upgraded to 1.3.
    Everything except the new BluRay-feature works fine.



    When I try to open the Menu or the Title MP crashes immediately...
    I tried different codec settings - no change.
    Movies are not encrypted - MediaPlayer Classic Hoem Cinema can play the files without a problem.
    I am not an expert on the logs - so I am stuck right now.

    Should I deinstall and reinstall Mediaportal completely? Maybe something has gone wrong during the update.
    Thank you for your help.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!