MediaPortal crashing intermittently when interacting with the TV Guide

Discussion in 'MediaPortal 1 Talk' started by Andy_113, December 4, 2013.

  1. Andy_113
    • Premium Supporter

    Andy_113 MP Donator

    Joined:
    November 26, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Apologies to the mod team if i've put this in the wrong section but i'm having a strange and puzzling issue with Mediaportal v1.6.0 pre-release. And, Since this problem also occurs in versions v1.3 and upwards. I'd like to know whether anyone else has come accross this?

    Thread from MP v1.6.0 pre-release sub-forum:
    https://forum.team-mediaportal.com/...ly-when-interacting-with-the-tv-guide.122994/



    If anyone has any ideas on the course i'd appreciate it as i'm out of ideas.
    Thanks
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!