Mediaportal friert ein bei Kanal umschalten

Discussion in 'TV / Streaming' started by MarkusM, October 26, 2012.

  1. MarkusM

    MarkusM Portal Member

    Joined:
    October 18, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hallo Zusammen,



    ich habe ein Problem beim TV mit Mediaportal.

    mir friert sporadisch beim umschalten der Sender das Bild komplett ein. Der Ton läuft noch ganz normal. Aber sonst geht nichts mehr. Ich komm auch nicht mehr ins Hahuptmenü. Es hilft nur noch das Beenden von Mediaportlal.

    Im Anhang die Logs.

    Besten Dank für eure Hilfe!

    Gruß
    Markus
     
    Last edited: October 26, 2012
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. xetic
    • Premium Supporter

    xetic MP Donator

    Joined:
    November 29, 2010
    Messages:
    2,917
    Likes Received:
    128
    Occupation:
    FI
    Location:
    Bonn/Alfter
    Ratings:
    +143 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Ist der Fehler reproduzierbar? Wenn ja,...

    dann bitte per MP Debug Modus die Logs generieren. Vielleicht noch vorher alle Logs löschen :)
     
  4. mrbonsen
    • Super User

    mrbonsen Super User

    Joined:
    December 6, 2008
    Messages:
    6,439
    Likes Received:
    473
    Gender:
    Male
    Location:
    Brensbach (HE) ehemals Görlitz
    Ratings:
    +855 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    vermute ganz stark - codec !;)
    steht auch nichts in deinen systemspezifikationen . . . denke auch, (wenig erfahrung) genau deshalb :)
     
    Last edited: October 26, 2012
  5. MarkusM

    MarkusM Portal Member

    Joined:
    October 18, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Die Codecs waren alle auf LAV eingestellt. Sprich Default beim 1.3.0 Alpha. + DXVA2 (native) zur Hw Decodierung.

    hab jetzt alles neu aufgesetzt. Jetzt funktioniert alles wie es soll. Zumindest ist das Problem nicht mehr aufgetaucht.

    Falls es nochmal auftaucht poste ich dementsprechend die Logs

    Gruß
     
  6. radical

    radical Portal Pro

    Joined:
    December 16, 2010
    Messages:
    1,466
    Likes Received:
    150
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +219 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Falls nochmal Probleme auftauchen, kann ich dir den LAV 0.52 und diesen TS-Reader empfehlen. Kannst auch hier nachlesen.
     
  7. MarkusM

    MarkusM Portal Member

    Joined:
    October 18, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!