MediaPortal Instant Crash (1 Viewer)

Atreides

Portal Pro
June 28, 2008
213
16
Home Country
United States of America United States of America
Hey Guys
I am running into a problem with MP, it is crashing on startup, it will start to load and then come up with a Windows error of MP stopped working, etc. Here is the log details I pulled from the error.

Description:
Stopped working

Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: mediaportal.exe
Problem Signature 02: 1.0.2.42485
Problem Signature 03: 4a04b3db
Problem Signature 04: InfoService
Problem Signature 05: 1.3.2.0
Problem Signature 06: 4ae9a84d
Problem Signature 07: 10f
Problem Signature 08: 168
Problem Signature 09: System.NullReferenceException
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1033



I appreciate any help I can get from you all. Thanks!
 

McGregorMX

New Member
November 18, 2010
2
0
I had the same issue and I fixed it after realizing that my mediaportal.xml file was blank. I deleted the file, re-ran the configuration, and was back up and running. There is a more detailed version of this if you search for it.
 
Last edited:

emphatic

Design Group
  • Team MediaPortal
  • August 25, 2006
    3,655
    1,124
    Alingsås
    Home Country
    Sweden Sweden
    Or try to open Configuration.exe, then change to another skin and click OK. I got this when something went wrong from switching skins/themes within MediaPortal.

    Emph
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom