MediaPortal opens with wrong resolution on Secondary Screen

Discussion in 'Displays' started by ofird, January 8, 2011.

  1. ofird

    ofird Portal Pro

    Joined:
    January 8, 2011
    Messages:
    78
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +4 / 2
    I am giving MediaPortal a run now as a replacement for MC7



    I set in the General Configuration to open MediaPortal on my secondary screen which is set (with PowerStrip) on 852X480.

    For some reason MediaPortal open with 852*603 (at least that's what i saw in the configuration tab).

    Why isn't MediaPortal opening on the resolution I have in windows on the secondary?

    BTW - with Mc7 it worked perfect and I also mapped the pixel 1:1
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!