Mediaportal startup hangs... (1 Viewer)

Jay_UK

Test Group
  • Team MediaPortal
  • October 6, 2009
    1,781
    283
    Derby
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hi guys,

    If you like a challenge try, solve this (going to rebuild the OS this weekend to solve it)...

    I used to run W7 x64 with Mepo 1.2.3 (Sky version) with AMD AM3 CPU and ATI Discreet GPU

    I replaced the MB and CPU with an i7(keeping the discreet GPU) without rebuilding the OS.

    Now my issue is when I boot the HTPC, the OS loads, but MePo hangs on startup. If I kill it off and restart it the application, it runs fine.

    I have attached the MePo log (no errors are generated)

    Anyone got any ideas???

    J.
     

    Attachments

    Paranoid Delusion

    Moderation Manager
  • Premium Supporter
  • June 13, 2005
    13,062
    2,978
    Cheshire
    United Kingdom United Kingdom
    Yep, start from scratch, everytime I have updated a mb or cpu, on an existing system, major problems started appearing, which would not go away, whatever you tried, graphics etc you get away with, but not core components :(
     

    Jay_UK

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • October 6, 2009
    1,781
    283
    Derby
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    I normally do... but speed was of the essence... WAF type thing....

    Was just curious if anyone had come across this before....

    J.
     

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Purely based on what the next line in the logs would usually be (something like "[MPMain(1)]: fonts.SafeDispose()"), it seems like the issue is in the font and skin loading process. Possibly something getting screwed up with old GPU driver fragments hanging around...
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    Symphy Version 0.2.9.0 for MediaPortal 1.25 ASIO music player 0
    doskabouter Installing mediaportal MediaPortal 1 3
    A Mediaportal Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
    horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 41
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    Rob Hexenmeister Mediaportal Properties #plot etc... General Support 3
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    S [solved] access the desktop without leaving mediaportal General Support 5
    J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    Similar threads

























    Top Bottom