MediaPortal SVN-Snapshot:-07-25-2009 12-08h - Revision:23230.rar | Page 4

Discussion in '[untested] MediaPortal 1.1.0 ALPHA svn-builds' started by MediaPortal-Bot, July 25, 2009.

  1. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,129
    Likes Received:
    4,895
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,257 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Waiting for the new wrap and shadow features....


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ScottT

    ScottT Portal Member

    Joined:
    June 14, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    A bit of a general question but seeing as though I'm using this SVN and Win7 (64 bit - 7100) I'll ask it here...

    Any reason a video file should result in a BSOD from within MP, but play perfectly through Graphstudio64? Will I generate useful logs through a BSOD event?

    Thanks,

    S.
     
  4. tourettes
    • Team MediaPortal

    tourettes Retired Team Member

    Joined:
    January 7, 2005
    Messages:
    17,301
    Likes Received:
    4,595
    Ratings:
    +4,810 / 3
    Buggy display drivers. The reason why graphstudio doesn't cause the BSOD is most likely that the video rendering code is completely different in those two cases.

    MP logs are useless when it comes to troubleshooting BSOD.
     
  5. Yogiinulm

    Yogiinulm New Member

    Joined:
    June 2, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    quick question: how do I build a new tv database? help appreciated.
     
  6. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    10,908
    Likes Received:
    4,701
    Ratings:
    +6,738 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    start "setuptv -c", change the database name so new one gets created
     
  7. Helios61
    • Team MediaPortal

    Helios61 Retired Team Member

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,587
    Likes Received:
    584
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +897 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Recordet TV-Shows will not be displayed!

    Hi Devs!

    Inside MP recordet TV-Shows will not be displayed! I get an empty screen! Import of recordings after install in 'setupTV' doesn't work too! If i click 'Import' nothing happens!

    Best regards

    Helios
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!