MediaPortal SVN-Snapshot: 08-31-2007 01-01h - Revision:15687 (1 Viewer)

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Home Country
Germany Germany
Infos:
These Subversion-snaps are compiled at about 01.00h (CET).
You can also visit the official irc-channel (#mediaportal) to get a notice when its ready for download. The trigger !svn gives you the latest update too.
They are not pre-tested, so please use the backup option from time to time.
If you'd like the bleeding edge code and don't mind the inherent risks, upgrade to the snapshot releases as they become available.
If stability is important to you, you might want to stay with the fully-tested releases.

How to install MediaPortal SVN-Snapshots in short:
1) Install MediaPortal 0.2.3.0 RC1, not necessary if already done
2) install .NET Framework Version 2.0
3) Run the Snapshot-Installer. You should create a backup.
4) Run Configure. Sometimes the settings and database versions change from build to build, so you have to reconfigure your TV for example
5) Hopefully enjoy the new version
6) If not, restore your old files and you will have the former version back.

Important notice: The backup function wont work for Vista atm, here you need to save your configuration manually. A rewrite is planned but will take some more time for testing.

 

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Home Country
Germany Germany
Changelog since last snapshot:

Tagreader 30/08/2007 [11:17:54] hwahrmann added: Music Tags are now read by the taglib-sharp Tagreader
Music 30/08/2007 [17:57:17] hwahrmann added: New Bass version which corrects some playbck errors with mp3 vbr
ExternalDisplay: 30/08/2007 [23:27:45] JoeDalton added: added support for new graphical iMon USB LCD display (experimental)
ExternalDisplay: 30/08/2007 [23:28:19] JoeDalton added: tweaked own T6963c driver performance for graphics


===> click here to download <===

This thread is open to everyone to provide feedback for this particular snapshot.
If you found or confirm a bug please still open a single thread with full details in the Bugsection
 

rsbrux

Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • April 15, 2007
    1,136
    117
    Home Country
    Switzerland Switzerland
    CD AutoPlay is behaving unpredictably, at least since SVN 08-12-2007--01-00-Rev15504. Although I have MP set to automatically play the CD, it didn't always with that version and never does with this one. When I then drill down to the CD track listing in "Shares", it generally shows titles, but occasionally fails to (even with the same CD).
    Often, ripping starts immediately when I press the "info" key on my MCE remote. Occasionally, I actually have to pick "Import CD" from the menu. The imported files are generally named with the correct track titles, but sometimes the tags are empty, even when the correct info was retrieved for naming the files. Lastly, the pop-up menu option, "Search for album art" has no discernable effect.
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom