MediaSlayer - CD and DVD HD ripping tool | Page 67

Discussion in 'MediaSlayer' started by -Manfred-, April 3, 2008.

?

Mencoder - working or not

Poll closed March 6, 2014.
  1. Yep, all is fine

    29 vote(s)
    30.9%
  2. No and I'm frustrated

    65 vote(s)
    69.1%
  1. -Manfred-
    • Team MediaPortal

    -Manfred- Retired Team Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    728
    Likes Received:
    341
    Ratings:
    +350 / 0
    Home Country:
    Finland Finland
    Test version for MP1.3Alpha at first post. Includes some fixes and more cover art results for DVDs. Only DefaultWide skin support inside installer.

    Also donation link added to first post if you want to boost my motivation towards this plugin.


     
    Last edited: July 16, 2012
    • Like Like x 4
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Wo0zy
    • Team MediaPortal

    Wo0zy Retired Team Member

    Joined:
    April 30, 2008
    Messages:
    394
    Likes Received:
    128
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +148 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Manfred,

    Thank you for the update. Donation made.

    You mention improved DVD cover art results. Does this mean that MediaSlayer uses its own IMDB scraper rather than MP's IMDB Class? If so would you mind telling we why. :). I was hoping to use the MP IMDB class in a project I'm working on but if you haven't done so I'm guessing there's a good reason.

    Thanks again,

    Mick
     
  4. -Manfred-
    • Team MediaPortal

    -Manfred- Retired Team Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    728
    Likes Received:
    341
    Ratings:
    +350 / 0
    Home Country:
    Finland Finland
    Thanks for your support - very generous.

    Back to your question. Yes it is using IMDB but at some point also TMDB support was added to MP and that was missing from plugin.

    I'm trying to find out some time and clean the code a bit before publishing it.
     
  5. zaxxa

    zaxxa Portal Member

    Joined:
    December 17, 2011
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Hi Manfred,
    There is a way for to rip cd to WAV?
    I've seen that before FLAC they are WAV, there is a way for not to convert?
    Thanks, thanks and thanks again for this plugin!
     
  6. zaxxa

    zaxxa Portal Member

    Joined:
    December 17, 2011
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Manfred please help me for WAV extension
     
  7. -Manfred-
    • Team MediaPortal

    -Manfred- Retired Team Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    728
    Likes Received:
    341
    Ratings:
    +350 / 0
    Home Country:
    Finland Finland
    Plain WAV is not supported. Why would you need that? There is already possibility for lossy and lossless ripping of audio.
     
  8. zaxxa

    zaxxa Portal Member

    Joined:
    December 17, 2011
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    There is a much difference between extensions lossless. WAV is the best!
    Thanks for reply
     
  9. zaxxa

    zaxxa Portal Member

    Joined:
    December 17, 2011
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Ok, mediaslayer can't rip CDs to Flac, but mediaportal can do?
     
  10. zaxxa

    zaxxa Portal Member

    Joined:
    December 17, 2011
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Hi Manfred,
    just give a command to the plugin: don't delete .wav after converting it. Is it possible?
     
  11. alexirion
    • Premium Supporter

    alexirion MP Donator

    Joined:
    February 8, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    12
    Occupation:
    Software Developer
    Location:
    St. Georgen im Schwarzwald
    Ratings:
    +12 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hello,
    I installed the 1.7 version on Media Portal 1.3Alpha. The GUI is not working right and I can't start ripping. I deactivated the advanced GUI mode in the configuration, but in Media Portal the advanced GUI elements are still shown. When I press "Rip Disc" nothing happens. Please see attached log files.
    Regards,
    --Alex
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!