[TV] Missing Melbourne Stations (1 Viewer)

Ventry

Portal Pro
August 19, 2009
70
9
Australia Australia
MediaPortal Version: 1.1.0.0
MediaPortal Skin: Blue Wide
Windows Version: Win 7 x64
CPU Type: AMD Athlon II X2 240
HDD: WD 500Gig
Memory: 2 Gb DDR2 800
Motherboard: Asus m4n78 Pro
Video Card: N'Vidia 9600
Video Card Driver:
Sound Card: High Def (on board)
Sound Card AC3: Optical out to 5.1 amplifier
Sound Card Driver:
1. TV Card: Hauppauge HVR-2200
1. TV Card Type: Dual DVB-T/Analog
1. TV Card Driver: 090317_22xx_7.6.1.27076(WHQL_Signed)
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case: Silverstone LC20M
Cooling:
Power Supply:
Remote: Imon Pad
TV: Panasonic TH-42PZ800A
TV - HTPC Connection: HDMI

First, I live in Geelong. We get our TV broadcasts from Melbourne.
Could someone PLEASE explain to me why in MP Ver: 1.0.2.0 I can pick up all of the Melbourne digital stations (except ABC) and they work fine BUT,

In MP Ver: 1.1.0.0 Beta I can only pick up the "Seven" network stations and the "Ten" network stations???
No "Nine" or "SBS" network stations at all and the "Ten" stations are breaking up big time.
The "Seven" network stations are the only ones that work properly. :confused:

When I plug the aerial cable into my Panasonic TV I can get all of the stations (except ABC) just fine and they work great.

I would really appreciate if someone could explain why this is happening in MP 1.1.0.0.


Cheers
Leon
 

Ventry

Portal Pro
August 19, 2009
70
9
Australia Australia

Ventry

Portal Pro
August 19, 2009
70
9
Australia Australia
The latest SVN allowed me to scan all of the regular channels again but, it also introduced another problem when running MP config program.

When exiting the MP config it spat two messages about incompatible .tvfullscreen plug-ins that would not be loaded.
This caused a lot of problems.

I found a solution by installing the latest SVN, scanning the channels, uninstalling the SVN and reinstalling the 1.1 beta. The channels scanned are retained and useable.
All seems fine now.

Will be interesting to see what happens after 1.1 RC is released.

Anyways thanks again.
Leon
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
g0rsq UK Freesat not tunning BBC HD channels, and lots of other freesat channels missing. Newcomers Forum 4
D [solved] TVServer Plugin must be missing something. General Development (no feature request here!) 1
HTPCSourcer Missing series posters/banners MediaPortal 2 11
thepahakurki Trakt error: Invalid or missing file Trakt 8
T How to add missing buttons IR Server Suite (IRSS) 0
T Missing sound in online streaming service (SVTPlay) General Support 3
D Tuner Suddenly Missing Channels TV-Cards 0
S Missing plugin for MP2 Plugin Development 1
L [solved] MP2 doesnt play anything - player missing? General 1
L Tv series install problem missing file My TVSeries 7
L [solved] Missing gentle.config file General 6
CyberSimian TV Server import is missing some settings MediaPortal 1 0
T Media Portal 2 EPG data missing General 16
zunixnuz Missing #iswatched property to recorded TV Titan Skin Feedback 5
Ralph Holmes Missing TV channels after transmitter change (Tacolneston) General 6
P [Resolved] Missing column in database My TVSeries 7
Charlie TV [solved] Channels disappeared after transmitter changes (Midhurst) General Support 4
Stubbie MediaPortal DVB EPG - Partly missing EPG MediaPortal 1 Talk 0
CyberSimian My network devices sometimes go missing OffTopic 6
T Missing Some UK Channels (Quest & Quest Red) Television (MyTV frontend and TV-Server) 13
123vak123 [solved] Missing Logo Studios in IMDB info Fanart Handler 16
R [solved] All Channel 7 stations listed in guide as 1000 Newcomers Forum 4
K Schedules Direct or Tuner Card Incorrect Station Electronic Program Guide 0
Top Bottom