mousecontrols inaccessable with startup on EPG

Discussion in 'Blue3 Skin Feedback' started by kkendall, December 26, 2008.

  1. kkendall

    kkendall Portal Pro

    Joined:
    April 24, 2007
    Messages:
    864
    Likes Received:
    16
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Marketing & Communication
    Location:
    Gouda
    Ratings:
    +16 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I found a little problem with the mousecontrolls.

    When I start up MediaPortal on the EPG (using the option to go to the last screen when you closed off) the mousecontrolls on the top are inaccessable...
    Only when I go to the main tv screen for example and then go over the mousecontrols with the mouse (so they appear) and then go to the EPG, the mousecontrols are back!

    Could you please fix this, Harley?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Harley
    • Team MediaPortal

    Harley Retired Team Member

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    2,053
    Likes Received:
    996
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +999 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    can not reproduce that here, sorry


    Greetings Harley
     
  4. kkendall

    kkendall Portal Pro

    Joined:
    April 24, 2007
    Messages:
    864
    Likes Received:
    16
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Marketing & Communication
    Location:
    Gouda
    Ratings:
    +16 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    ???
    I'm able to reproduce it every time...

    Maybe you do something different.
    Let me explain again:
    - First set in the config you want to start on the last screen you closed off on.
    - second, start MP, go to the EPG and close MP with the mousecontrolls in the top bar
    - third, start MP again, it will open on the epg
    - fourth, go with your mouse to the top and you will see the mousecontrolls do not appear...
    - fifth, go to some other section, say live tv screen and return to the EPG.
    - Now the mousecontrolls appear again on the top.

    Important: This only happens when you start MP up on the EPG. After that, all is ok.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!