MP 1.0final with B&W 1.1 and still "skin outdated" warning

Discussion in 'Black & White 1080p' started by Patrick-Mav, January 7, 2009.

  1. Patrick-Mav
    • Premium Supporter

    Patrick-Mav MP Donator

    Joined:
    November 19, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi,

    I am really happy with the Skin. Unfortunately, I messed something up during the different updates of MP and B&W.
    Currently, I am running MP 1.0final, B&W 1.1. Whatever version number I enter into the references.xml (tried 0.9.2.0 up to 1.1.1.1 and everything in between), every couple of MP starts I see the dreaded "skin outdated" warning with the option to check to not warn again. That does only help for another couple of starts, then it's back again.

    What else can I do to get rid of this once and for all?



    Thanks and best regards
    Patrick
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. SebNYD
    • Premium Supporter

    SebNYD MP Donator

    Joined:
    December 26, 2008
    Messages:
    48
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 1
    Home Country:
    France France
    Hi,

    I'm facing the same issue, it's weird.

    I'm on a fresh install and the message didn't turned up before I edited the basichome.xml file (=> 2 rows of 3 icons).

    Regards,

    Seb
     
  4. aj1405

    aj1405 Portal Pro

    Joined:
    September 30, 2007
    Messages:
    443
    Likes Received:
    151
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +154 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Have you tried 1.0.0.0 ?

    Most likely since you wrote "tried 0.9.2.0 up to 1.1.1.1 and everything in between" but I have to ask.
     
  5. Spragleknas
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    Spragleknas Administrator

    Joined:
    December 21, 2005
    Messages:
    9,472
    Likes Received:
    1,385
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Occupied
    Location:
    Located
    Ratings:
    +1,892 / 12
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Check the references in another skin that does not give this error (ie Blue3), and write the same, just in case something is messed up (then you should ofc reinstall)
     
  6. woddog

    woddog Portal Pro

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    117
    Likes Received:
    5
    Location:
    Townsville, QLD
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    I have the same issue as OP but I'm using StreamedMP. Wondering if anyone solved it with the reference file or whatever. What did you do?
     
  7. SebNYD
    • Premium Supporter

    SebNYD MP Donator

    Joined:
    December 26, 2008
    Messages:
    48
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 1
    Home Country:
    France France
    I did a fresh instal of MP and pasted my edited skin folder into it.

    No outdated warning since... This is odd since the skin folder is exactly the same as before...
     
  8. zeebee
    • Premium Supporter

    zeebee MP Donator

    Joined:
    August 10, 2007
    Messages:
    433
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +16 / 0
    I had this issue with MP also one time when I was trying different skins, seems to be a MP bug. Luckily i had a backup from one day earlier and could reverse it in 10mins.
     
  9. woddog

    woddog Portal Pro

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    117
    Likes Received:
    5
    Location:
    Townsville, QLD
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Still can't seem to get rid of the warning.

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?>
    <controls>
    <skin>
    <width>1280</width>
    <height>720</height>
    <version>1.0.0.0</version>
    </skin>
    <control>

    Have changed the skin version from 1.0.0.0 to 0.9.4.0 to 0.9.2.0 to 1.0.0.1 to 1.0.1 and still no joy. Any Ideas?
     
  10. rekenaar
    • Premium Supporter

    rekenaar Retired Team Member

    Joined:
    December 17, 2006
    Messages:
    4,421
    Likes Received:
    782
    Ratings:
    +785 / 0
    Home Country:
    South Africa South Africa
    woddog - so you are using MP v1.0.0?
    What is the full directory path to the references.xml file you changed?
    Can you attach your logs please.
     
  11. woddog

    woddog Portal Pro

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    117
    Likes Received:
    5
    Location:
    Townsville, QLD
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Rekenaar - Definately using MP 1.0.0 final and using 0.4.298 StreamedMP
    c:\program files\team mediaportal\mediaportal\skin\streamedMP\references.xml
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!