MP 1.5 Direct3D device could not be created. Always (solved)

Discussion in 'Installation, configuration support' started by babelfish, October 25, 2013.

  1. babelfish

    babelfish Portal Member

    Joined:
    August 30, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    MP1.5 In a fresh installation with Win7 I can't get MP to start at all.
    A few things should be noted
    During initial testing and configuration I use RDP from a laptop with 1600 x 900 resolution
    Default wide skin installed
    AMD A10 cpu.
    No matter settings (auto start/allways on top and so on) I never get beyond the Initializing DirectX on the splash screen.

    Any suggestions?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. babelfish

    babelfish Portal Member

    Joined:
    August 30, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    The AMD Radeon drivers were missing and causing the Direct3D error.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!