MP 1.6 don't work forced subtitles (1 Viewer)

davizator

Portal Member
May 7, 2009
22
8
Spain Spain
In MP 16. final don`t show automatically forced subtitles (H-264-AAC) on mkv container with forced flag set (I replaced mediaportal.exe with the patch MediaPortal_1.6.0_EventGhost_v2.zip to get work my remote with messageplugin.).

Downgrade to MP1.5 works fine (both forced subtitles and remote with messageplugin).

Thenks
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
M.Hulot Blu-ray: Es werden nicht nur Forced Subtitles angezeigt Allgemeines Supportforum 1
G [fixed] [MP2-811] Forced client wake-up at 2:00 2.2 Archive 32
Neoculture Force installation of TV-Server? Newcomers Forum 3
mickb Subtitles My TVSeries 9
J How to change y position of subtitles General 3
R [will not fix] [MP2-832] MP2.2.2 subtitles not shown for WTV files Submit: Bug Reports 7
S Remote button to change audio and subtitle on / off General 10
P [solved] ATSC subtitles not fixed yet? General 2
E Swedish subtitles problem General 2
ratata Someone stole my subtitles... General Support 0
Dark Eyes Display subtitles on a separate display or device MediaPortal 1 Plugins 0
R [solved] Command / Shortcut for changing subtitles or audio Archive 5
K Multichannel audio and subtitles for TV not properly supported General Support 4
S Display non english folder name, subtitle, etc. General 23
S [solved] Movie SRT subtitle didn't display on client 2.2 Archive 18
S [solved] Live TV subtitle issue if not using 100% font General 31
D [solved] How to configure subtitle color in MP 2.2.1? General 5
S [fixed] [MP2-611] Teletext subtitles language selection 2.2 Archive 20
G [fixed] [MP2-611] Having problems with subtitles (ATSC) 2.2 Archive 14
S Australia live TV teletext subtitle General 4
Top Bottom