MP Chrashes when power off

Discussion in '1.2.x' started by sadanset, May 14, 2012.

  1. sadanset
    • Premium Supporter

    sadanset MP Donator

    Joined:
    November 18, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Occupation:
    It professional
    Location:
    Virum
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    MediaPortal Version: 1.2.3

    Description
    Whenever I resume from Power down (S3 or S4) there is a screen indicating tha MP has chrashed during power down.
    Have tried a fresh install and even tried to delete databases.



    Steps to Reproduce:
    Just Power off and wait, and then Power on again
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!