MP fails to load (no idea why) (1 Viewer)

m0t0k0

Portal Pro
November 25, 2010
108
9
Bicester
Home Country
United Kingdom United Kingdom
MP has been working no problems for months. Now I can't get it to fully load. Gets to "loading windows plugins" or "loading input devices" and then just returns me to the desktop.

Attached my log files

Loading up onto default skin seemed to work but I was using StreamedMP and also sometimes Titan neither of which work anymore.

Any ideas welcome
 

powermarcel10

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • November 30, 2010
    2,839
    898
    33
    Groningen
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Hi m0t0k0,

    There seems to be some problems with your MPTVseries plugin. Can you try to disable it? I see also a lot of errors of StreamedMP. Are you shure you are running the latest version of it? Otherwise try to do a new isntallation of StreamedMP as you will keep your current settings.

    With default skin everything is fine?
     

    m0t0k0

    Portal Pro
    November 25, 2010
    108
    9
    Bicester
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    I was pretty sure I'm running the most up to date version of StreamedMP and MPTVseries however I tried reinstalling both of them to see if that helped. Still have the same problem.

    Also updated to the latest MePo RC

    I will post some more logs up tonight but as I reinstalled MPTVseries I have lost all my database so I may as well do a fresh install of the lot and start again.

    Or is there any way to rescue my database fro MPTVseries?

    Cheers
     

    m0t0k0

    Portal Pro
    November 25, 2010
    108
    9
    Bicester
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    Ok so I have done a fresh install of 1.3.0 RC and downloaded the amped beta but when I try to install the skin I get this error?
    Untitled.png
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    That's awesome news! I can't say how I'm happy to help fellow XP user :D
    That's awesome news! I can't say how I'm happy to help fellow XP user :D
    Ok, I’m back, MP1.14 has been working great for the last few years, up until last month when a recording overwrote the hard drive...
    Replies
    18
    Views
    2K
    Anecdotal testimonies are not helpful. If you guys would like to continue this chat, I'll move this thread to the Café section. The discussion about your issues is taking place here: Installation failing
    Anecdotal testimonies are not helpful. If you guys would like to continue this chat, I'll move this thread to the Café section...
    I have been looking for a replacement to Windows Media Center for a little over a year.No luck. Now, I'm no Microsoft fanboy, but I...
    Replies
    15
    Views
    3K
    MP1 MP2 Help with subtitles DE
    Hi guys, I've a few issues with subtitles and I'd like to have a few suggestions on how to set up things properly (if possible). Current video codecs are: - LAV Video for all formats (except HVEC using Lentoid), with DXVA native decoding - LAV Splitter Source - LAV Audio - MPAR as audio renderer - EVR as video renderer (not enough...
    Hi guys, I've a few issues with subtitles and I'd like to have a few suggestions on how to set up things properly (if possible)...
    Hi guys, I've a few issues with subtitles and I'd like to have a few suggestions on how to set up things properly (if possible)...
    Replies
    0
    Views
    3K
    It is almost but there feature wise, so the end users can't really tell whether something is not yet implemented or not working because of bugs. I used the MP's regional settings to set the date as "yyyy-MM-dd". I just meant that my dislike of expressing myself in writing is so severe that the idea of getting into a spiral of...
    It is almost but there feature wise, so the end users can't really tell whether something is not yet implemented or not working...
    I tested the client on three Windows 7 x64 SP1 computers with the same results, so I would be surprised if I am the only one able...
    Replies
    6
    Views
    1K
    Updated with the guide to install an Intel HDMI audio Device that can stream 192kHz/24bit. If you have any question, feel free to reply here.
    Updated with the guide to install an Intel HDMI audio Device that can stream 192kHz/24bit. If you have any question, feel free to...
    I switched to MePo 2 with the release of MePo 2.1.1, and in the last months I focused on learning the program and fine tuning it...
    Replies
    8
    Views
    2K
    Top Bottom